torstai 17. toukokuuta 2012

Lentsun opissa

Eilen treenailtiin SM-porukalla ja treenit onnistuivat mukavasti kaikilta.

Hugokin pääsi tänään Lentsun oppiin.. Aloitettiin tunnarilla.. Lentsu kertoilikin, että Hugolla tunnarin ollut aina vaikea, tuli sitä kuultua millä vanhoilla kikoilla sitä oli joskus koitettu ratkoa... ;) Jätämme etikan siis käyttämättä. :D Kokeiltiin sitä että jätettiin tunnari vanhenemaan (aidan viereen, => vauhti hieman vähenisi), jolloin haju ei kapulasta "leijaile". Tämä olikin hyväksi havaittua... Joutui hugo oikeasti nenänavaus puuhiin, eikä voinut ihan niin kovasti vouhottaa.. kun tunnari vanheni, Tehtiin seuraamista sillä aikaa. Hugo esitti aika kivaa seuraamista, Lentsun neuvo oli aina kun tuntuu että Hugo lähtee keulimaan eteen täyskäännös vasemmalle. Ja tepsi heti! Oikein skarppia seuraamista sen jälkeen.. Ruutuilua lopuksi, vaikeilla punasilla törpöillä.. Lentsu oli sitä mieltä, että jatketaan pitkällä matkalla pienen alustan käyttöä ruudussa, niin kuin tähänkin asti ja otetaan läheltä ihan ruudun paikan hakemista..

Spes teki alo:n liikkeet. Paikallamakuussa täytyy tehdä paljon häiriötreeniä Hugon avulla. Jos sattuu haaveria kokeessa, et joku lähteekin lipettiin, ettei tämä veijari ole ylipuhuttavissa samaan kööriin. Tämä siis työn alle.

Seuraamisessa pakkaa nyt tulemaan vähän eteen.. Mutta työstetään sitä kokeen jälkeen. Liikkeestä seisomisessa meni maahan. otettiin uudestaan niin onnistui.. Lähdettävä tekemään enemmän "palkkaamattomuutta" esim. luoketulo-liikkeestä seisominen ja tästä suorapalkka.

Hieman otti häiriöä Lentsun takapihalla kun kuuli että kuusiaidan takana joku meni, mutta ei sitä nähnyt.

Meillä Spes kirjoittaa oman blogiosuutensa ihan itse..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti