sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Lentsulassa

Näillä eväin jatketaan treenaamista...

Hyppynouto
-jätä koira hypyn taakse kapula suussa ja tee hypyn loppuosaa, jonka jälkeen vasta koko liike. Jatketaan kiertämällä kapulalle treenejä. Jos koko liikettä tehdessä "tappaa kapulaa" ei reagoida siihen.

Tunnari
- kaksi viikkoa oman piilotusta. Samaan aikaan kapuloita on maatumassa paikassa x. Kahden viikon päästä kokeilu, niin että oma on näiden maatuneiden kapuloiden kanssa näkyvillä. Jos kantaa väärän, jatketaan omanpiilotusta.
Kun alkaa käyttää nenäänsä kapuloissa aletaan sotkemaan maatuneisiin kapuloihin muiden hajua. Liikkuria voi käyttää, mutta oman piilota aina itse. Liikkuri vaan ns. käy kapuloilla ja käskyttää.

Metalli
-Hyvällä mallilla, jatketaan niin kuin tähän asti.

Luoksetulon maahanmeno
- Hyvällä mallilla jatketaan samanlailla. Putkesta, kierrättämällä ja välillä suoralla.

Liikkeiden välillä siirtymisen
- Liikkeiden välillä siirtymiset syyniin ja niistä paljon palkkailua. Aloitellaan helposta. Tee esim. liikkeiden loppuosia (vaikka luoksetulon lopetus maasta sivulle nousu ja tästä siirtyminen ns. seuraavan liikkeen aloituspaikkaan ja palkka...)

Kaukot
- Kaukot on ihan retuperällä. Matkaa täytyy alkaa nyt rohkeasti tekemään. Palkka täytynee tulla muualta kuin multa. Esim, lelu koiran vieressä (nyt ei vielä pystynyt suorittamaan kun pallo vieressä). Aloita ruualla ihan läheltä ja pidennä matkaa kun kestää.

Ruutu
- Vahvista koiralle ensin ruutu (ts. koira osaa bongata itse ruudun). Lelu ruudussa, jonka jälkeen ruutuun lähteyksiä voidaan ottaa alustalla tms.
- Ruudun loppuosa, maahanmeno ok. Treenaa seuraamiseen tuloa erillisenä ruudusta, että osaa hakeutua sivulle erikulmista. Jätä maahan ja kävele kutsu ja anna pompata palkkaan joka roikkuu kädestä.

Mainittakoon vielä, että Spes teki muutaman kaukojen maasta istumiseen nousun Lentsun kanssa. Mun kanssa aina teputtaa maasta ylös, mutta lentsun kanssa ponkaisi kerrasta niin kuin kuuluukin... Hitsi :D :D Siinä meille tavoitetta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti