tiistai 21. kesäkuuta 2011

Hurja-Hugo Hurvitteli ja Spes iiriskotteilee

Eilen oltiin koirien kanssa ProCanisilla, nyt alkoikin kesätauko, ryhmä rämä reenaa virallisesti seuraavan kerran elokuussa samalla porukalla. No eiköhän me kimppareenejä aikaiseksi saada.. =)

Spes reenasi ekana, Aloitettiin leikkimisellä. Leikkii hyvin, nyt vaan pakko aloittaa tehoreeni lelun mulle tuomiseen. tuo sen kyllä vieraassa paikassa mutta kun on vähänkin tutumpi paikka, niin mitäpä sitä mulle tuomaan... :D Siispä tehoreenit alkakoon!

Kaukokäskyjen liikkeitä käytiin käpi, lähtee tarjoamaan todella herkästi jo seuraavaa liikettä.. Joten muista palkkailla ihan pelkkiä asentojakin. On se kyllä kropastaan "lötköpentu" ;) Välillä joka suuntaan mutkalla, mutta eiköhän se siitä jäntevöidy kun ikää tulee lisää.. =) Muuten ihan kivasti lähti liikkeitä hakemaan... Istumasta seisominen oli aluksi haastavaa..

Lopuksi otettiin vielä kontaktialustaa. Otin taas eri alusta, haluan että se ei ole vain se tietty alusta jota käytetään vaan kaikki käy. Spes suoriutui siitä oikein mallikkaasti ja matkaakin jo pidennettiin... =) Hyvä Spes <3

Spe on oppinut ihan itse omatoimisesti kiipeämään meidän terassin lasipöydälle!!! EI KIVA!!! Nyt koitan järkkäillä siihen jotku kauheat esteet, koska sinne ei todella ole asiaa, ja arvatkaa kuka siellä on heti kun selkänsä kääntää... ;) remmikävelyssä Spes on editynyt ihan huikeasti, ei enää juurikaan kiusaa Hupua asiasta moneen kertaan keskusteltuamme..

Seuraava probleema olikin että mahtaako ne korvat sieltä nousta, toinen on hieman noussut ylös, mutta taitaa siitä kuitenkin tulla luomukorva... ;) On se vissiin nytkin jo sen verran huvittava ilmestys... Spesiä nimittäin on luulutu ainakin sata kertaa aussiksi ja toiset sata berniksi... Kumma kylllä, ketään ei ole yhdistänyt vielä bortsuksi... :D On se vaan niin hassu ja iloinen pentu, aina häntä heiluu.. on sitten pahanteossa tai muuten vaan touhottaa jotakin... =)

Hugon reenissä meillä oli "tehtävärata" Ensin piti seurauttaa koiraa kapula suussa. Sitten kapula pois ja lähetys merkille jonne koira istumaan. Tästä koira sivulle ja lähetys merkille, jonne koira maahan. Tästä kutsuttiin sivulle. sitten lähetys putkeen josta taas seurautettiin. Seuraamisesta lähetys pöydälle jossa kaukokäskyjen vaihdot (4 vaihtoa) pöydältä koira mukaan sivulle kapulan heitto ja ohjaajan ja koiran täyskäännös ja koira vastakkaiseen suuntaan merkille. Kun koira on merkillä lähetys taas kapulalle ja koira kapulan kanssa sivulle. Tästä vielä putki rallattelut jossa stoppi ja maahan meno ja putken kautta sivulle.

Juku mut oli Hugolla kivaa... SIlmät oli ihan lautaset kun pääsi baanattamaan!! Aika ratkaisi ja Hugohan tehtävästä nopeiten suoriutui... ;) Vaikka kaarrokset välillä kaahatessa valuivatkin... :D Hienosti haki kaikki merkit vaikka olivat lähekkäin kerrasta.. Seuraaminen putken jälkeen oli karata käsistä, herra ei meinannut pysyä housuissaan... Mut oli sillä kivaa.. ja mulla!! =)

Lopuksi vielä katottiin miten lähdetään seuraamista rakentamaan uudelleen. Edessä onkin kesälle kisatauko ja koitetaan saada seuraaminen uudelle raiteelle... =)

Huomenna mennään Siuroon paimentamaan, jännää! =)

1 kommentti:

  1. Ihanaa, miten tekstistäkin kuultaa, että olet saanut just täydellisen pennun itsellesi <3.

    VastaaPoista