torstai 30. kesäkuuta 2011

Spes 13 viikkoa

Tänään täyttyi 13 viikkoa, painoa kertynyt 6,5kg. Edelleen kun jalkatoipilaana olen niin kamalasti ei ole mitään riehuttu.. Mitä nyt pieniä metsälenkkeä, uintireissuja ja kotitokotusta (kipulääkkeiden voimin).. =) Maahan meno sujuu jo komiasti, tietää mitä sana maahan tarkoittaa.. Nyt ollaankin alettu opetteleen mitäs sitten kun siinä pitäisi osata olla paikallaan.. hmmm hakusessa, niin kuin uiminenkin.. Kovasti kahlailee rantavedessä, mutta uimaan ei vielä kunnolla uskaltaudu..

Hugokin on viettänyt tokolomaa ja on erikoistunut uimiseen.. Ja siinä se on kyllä niin huippu.. Jos ei frisbee lennä Hugo lillutelee muina maunoina vedessä, ihan niin kuin porealtaassa lilluisi... :D Se ainakin nautii kesästä! =)

Tulisi nyt koipi kuntoon.. Ajatuksena oli mennä viikonloppuna Spesin kanssa kirjapäivälle, kun on kesän suurin tapahtuma joka täällä Sastiksessa järjestetään.. Pääsisi sosialistumaan ihmisjoukkoon ilman Hugon tukea. Iskä onkin lupautunut viemään Hugon metsälenkille jos vaan ei kovin lämmin ole, jotta Hupukin pääsee viettämään laatuaikaa... =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti