tiistai 14. kesäkuuta 2011

Kiirettä pitää..

Olen taas laiminlyönyt blogin päivittämistä, mutta se johtuu ainoastaan kovasta kiireestä ja ehkä vähän myöskin näistä upeista ilmoista... =) Ei malta pysyä sisällä kun aurinko paistaa pihalla.. =)

Kaikkea ollaan puuhasteltu. Spes aloitti koulun ProCaniksella ja Hupu suoritutui SM-kisoista kunnialla, vaikka pisteet eivät päätä huimanneetkaan... =)

Erityisen ylpe olen meidän ruudusta vaikka se nollille menikin, mutta omalla ohjaamisella sain Hugon pysymään kehässä, ruudusta kun tuntui koirilla olevan kova hinku edelliseen kehään. (Normaalisti olisin mennyt itse paniikkiin enkä tajunnut pysäyttää koiraa kun se on matkalla pois kehästä, no nyt pysäytin ja annoin uuden ruutu käskyn => ja Hupu haki ruudun) Ainut harmitus oli että merkki valahti pitkäksi ja näin ollen liike meni nollille kun jouduin senkin korjaamaan kerran ja käskykä tuli näin liikaa..

Kaukot oli myös parhaat aikoihin. vaihtoi todella hyvin eikä juuri valunut eteen. Samoin kuin metalli, luoksetulo ja paikalla makuu, jotka olivatkin meidän päivän parhaat liikkeet.

Seuraamisessa ei ollut kehumista, jotenkin löysä... Jos vire nousee edistää paljon.. Harkinnassa onkin rakentaa seuraaminen uudelleen alusta asti. Tunnari meni nollille.. Toisti vanhan virheen, nuuski vain kapuloilla mutta ei osannut päättää mikä niistä on oma ja aika menikin sitten umpeen.

Nyt on ekat SM-kisat takana, kokemusta rikkaampia taas ollaan... =) Onneksi Maria toimi oikeana kätenä ja oli henkisenä tukena pitämässä huolta siitä että oikea kehä löyty oikealla hetkellä. =)

Speskin selvisi reissussa moitteettomasti, vaikka kuumuutta oli ja paljon uusi asioita köllötteli se nätisti omassa kevythäkissään teltassa. Reipas kaveri se on, liekö saanut jopa hieman juoksijan verta Hugolta.. Koska ihan ykköstä on juosta metsässä Hugon perässä niin paljon kuin pikku koivista pääsee.. =) Hugon perässä Spes lähti vahingossa uimaanki, kunnes tajusi mitä on tekemässä, kurvasi rantaan.. Hienolla tekniikalla Spes uiskenteli, kuin vanha tekijä... ;o)

Spesillä ikää 10 viikkoa ja painoa 4,9kg (torstaina). Alkaa olemaan myös aika kipakka tapaus.. Hugon kimpussa aikaajoin, tosin Hupu on alkanut kyllä kertomaan miten käyttäydytään varsinkin kun en ole ihan lähellä. Remmilenkillä on ottanut Hugon ärsyttämisestä oikein tehtävän. Tosin sen asian tiimoilta käytiin keskustelu saako Hugoa louskia ja se keskustelu taisi mennä perille (ainakin nyt hetkellisesti...) ;)
Spes osaa istua ja maahan menokin alkaa sujumaan, lisäksi ollaan reenattu/ asennettu naksu ja sivulletuloa. Komiasti sujui hissit. likuportaat- ja ovet, portaat tosin mun sylissä kun torkkariin Spesin kanssa tuli. Ovessa on kyllä kyltti ettei koiria, mut totesin et varmasti käytän toimiston sijainnin hyväksei ja käyn sitten vaikka samalla töissä... =)

Vaihdoin sen myös maxi juniorille jo nyt tässä vaiheessa, tosin vielä medi ruokaa seassa on jotta saadaan nekin pois syötyä. Jalat on kasvanut huimasti korkeutta, tosin ne ketä Spesiä ei ole nähneet sanovat sen olevan pieni, omaan silmään se näyttää niin kovin isolta jo... =).. Laitan kuvia joku päivä kun vaan saisin aikaiseksi... :D

Mun Murut <3olen iso poika jo.. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti