sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Muutama kuva

Ja heti kun aamulla blogin sain valmiiksi, lähdimme koirien kanssa lenkille Henka työmaalle kaivoksen hiekkapadoille, jossa ne todella ottivat ilon irti elämästä ja näyttivät kuinka paljon rakastavat juosta! =)

Lenkki kun oli lopuillaan Maria soitteli ja pyyteli reenaamaan tokoa, no toki me lähdimme. =)

Spes aloitti seuraamisella. Jatketaan lelu kainalossa. Lisäksi tehdään käännökset varsinkin vasemmalle vielä namin kanssa paikallaan jotta ottaa takapään alleen. Oikealle käännöksiä voidaan tehdä jo lelulla.

Noutoa, lähtee paikallaan olevalle kapulalle, vauhti saisi olla yhtä reipas kuin vauhtinoudossa. Lisäksi pomppaa kapulalle samanlailla, olin heittänyt kapulan tai en. joten paikalla olisi opettaa myös kapulan otto maasta esim. kiertämällä.. Lisäksi pitää alkaa ottamaan sivulla oloja kapula suussa ja muutaman pätkän "seuraamisia" kapula suussa ja siitä sitten pikkuhiljaa ydsitää kapulan tuontia sivulle. Spes oli ihan naatti jo noudon jälkeen, johtuen aamupäivällä temmotusta lenkistä niin päätin ottaa tunnarin vain. Käyttää ihan kivasti nenäänsä ja llöysi kapulan, tosin ei ihan heti, koska ensin pitin purra puun juuria. No onneksi hokasi itse aika pian lähteä kapulaa hakemaan.

Hugo aloitti seuraamisella, oma käsi valahti eteen ja palkaaamis vaiheessa seuraaminen aukesi, joten tarkkana mistä se palkka tulee. Parani loppua kohti, ehkä paraiten palkkaus toimi vapautuksella selän taakse.

Ruutu onnistui tänään ihan ok. Kun matka piteni, kerran hujautti yli lätkästä ihan huolella, mutta kun mainitsin asiasta, seuraavan teki todella hienosti. Lisäksi otin tyhjään ruutuun, (ilman lätkää) lyhemmällä matkalla, tässä onnistui todella upeasti.

Luoksetulo otettiin, ennakoi stoppeja ja näin otinkin läpijuoksuja pääosin. Nyt läpijuoksuja kokeeseen asti ja stopit esim. putkesta.

Lopuksi tunnari, paljon kapuloita kisa matka. Hyvin käytti nenää ja toi oikean, vaikka ensin tuuppasi nenällään oikean ja  meni pasmat sekaisin ja "aloitti nuuskimisen alusta" Positiivista, ei ottanut suuhun yhtään kapulaa, paitsi tietty oman.. =)

Alla muutama kuva mun reippaista karvakorvista;Komea paana jota juosta päästellä..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti