sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Pallonheittely treenitHuittisissa pitkällä nurtsilla treenaamassa.

Aloitin seuraamisella, palkka kainalossa. Palkka kainalossa tuo kyllä ryhtiä seuraamiseen ja sopii Spesille tosi hyvin. Teinkin nyt muutaman lyhyen pätkän. Oli varsin kivan tuntuinen, joten en sitä sitten hinkuttanut enempää..
=> Tätä voisi ottaa taas kuurin

Seuraamisesta myös liikkeestä istuminen pallo kainalossa, No problem!

Tunnari, paljon kapuloita epämääräinen kasa. Oma ei löytynyt heinikosta ihan heti, mutta sisukkaasti jakso oikeesti työskennellä, eikä ns. sijaistoiminta työskennellyt yhtään ja päätyi varman oloisesti omaan. Tätä sisukkuutta olen tunnariin halunnut, suunta on oikea ja harjoitukset jatkuu.

Ruutu, nyt koitin saada samaa merkkivirhettä aikaiseksi joka eilisessä kokeessa kävi. Laitoin punasen pienen ämpärin merkiksi joka on aina ollut vaikea. Mutta joka kerta ihan 100%:nen merkki ja suorapalkka ruutu. Tosin teki loistavan paikan ruutuun vaikka en pysäyttänyt, ei nähnyt palkkaa heinikosta. =) Ja tätäkin mä niin olen toivonut, että se ruudun paikka varmistuu ja vahvistuu, on nauhoja tai ei.

Kaket, kaukaa ensimmäistä istumista. Nämä yli kaukaa istumisen treenaamiset on auttanut siihen ekan jumitukseen. Muutama ylös-is ja sei-down vaihto, ne oli super hyvät ja jätin siihen.

Ohjattu, Oikea. Rontti, meinasi varastaa kapuloille, käytin taas vaikeaa merkkiä (punainen, matala ämpäri pitkässä nurtsissa), Mutta Spes huomasi itse virheensä ja korjasi itsensä merkille. Tästä palkka. Uusi merkki, ja nyt oli ajatus mukana, palkkasin senkin. Lennosta merkille ja lähetys oikealle. Oli hieno, eikä epäröinyt lainkaan. Ihan selkeästi Spesiä on selkeyttänyt Pian neuvo. Eli: kun koira lähetetään kapulalle annan käskyn oikea tuohan, tai vasen tuohan. Ennen kun se oli vain tuohan!

Lopuksi vielä luoksetulon stoppia kierrättämällä. Tähän sitä pontevuutta lisää..

Oli jotenkin hirveen kiva fiilis treenata. Lopussa mietin että en ollut kentällä kuin ehkä 10min,  treeni vaan tuntui hyvältä ja suurimman osan siitäkin ajasta heitin palloa palkaksi ja asensin ruutua ym.. :D ..  Voi hitsi että nautin tuon otuksen kanssa treenaamisesta. Ken olisi uskonut vielä n. vuosi takaperin.. Ja se mikä muutos viimisen puolen vuoden aikana on meidän molempien tokomotivaatioissa tapahtunut on hurja.

Ja sen verran jäi heinikko eiliseltä hampaankoloon, että vielä keskiviikkona kokeillaan onneamme Raumalla kokeessa. Tavoite on tehdä yhtä rento ja hyvän fiiliksen koesuoritus kuin eilenkin. Se sitten riittää mihin riittää! =)

Hurja-Hugo treenas kakeja. Hitsi mut sen on kyllä tekniikka niissä nyt Hugoksi ihan tosi loistava! :) Ja sitten tehtiin merkkiä.. Melkein olisi tarvinnut se kellottaa (heti sen jälkeen kun se löytyi.. Hieman oli ruutu liian lähellä ja helpotin vähän)... Fiu... nurtsia lensi ja Hugo oli merkillä.. :D On se vaan niin hölömö <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti