lauantai 8. kesäkuuta 2013

EVL korkattu

Nyt on sitten EVL Spesin kanssa korkattu. Huh, että ennen koetta jännitti. Olen ihan super tyytyväinen kokonaisuuteen!
Kentällä jossa koe oli, ei ollut nurtsia leikattu aikoihin, voikukat kasvoivat lähes koirien nenän korkeudella ja tämä kaatui meidän kohtaloksi hankaloittamalla merkkien ja kapuloiden näkyvyyttä. Ykköstä tarjottiin, mutta se jäin tällä kertaa vielä saavuttamatta. Nälkä kasvaa syödessä, pisteet 230/ kakkostulos.

1. Paikalla istuinen 10
2. Paikkamakuu 9

3. Seuraaminen 8
=> levoton, lisäksi ihmetteli niitä pitkiä voikukkia jotka osuivat välillä nenään ja niistä lähti sellaisia valkoisia höyheniä. Välillä tuntui, ettei ymmärtänyt että ollaan ns. töissä jo. Ei ollut sitä parasta Spesiä.

4. Luoksetulo 8.
=> Stoppi saisi olla napakampi, lähti kyllä heti työstämään pysähdystä, mutta napakkuutta kaipaisin vielä lisää.

5. Z-kävely (S, I, M)  10,
=> Oli super, seuraaminenkin tässä jo sitä mitä Spes osaa

6. Ruutu 0
=> Ei löytynyt merkki. :( Istui sivulla ja nyki merkkiä kohti, ja palasi aina metrin päästä mun sivuulle ilmeellä "kun äiti se merkki nyt ei ole siellä" . :( Näin meille ei ole koskaan käynyt, joten se pitkä heinä koitui tässä nyt liian vaikeaksi. Sain kuin sainkin merkille ja tein liikkeen vielä kokonaan, jolloin ok ja ruutu löytyi hienosti, vaikka oli haastavassa kulmassa.

Ruudusta poikki

7. ohjattu, vasen 10.
=> sairaan makee, vaikka jännäsin miten tästä suoriudutaan koska se heinä oli pitkää.. Mutta niinhän se teki kun oli opetettu.

8. Hyppy 0
=> ohjaaja heitti liian pitkälle, keskikokoinen kapula hukkuin nurtsiin ja Spes joutui etsimään. Siinä etsiessä unohtui että palautus piti tehdä hypyn kautta ja myöhästyin auttamisessa joten tuli ohi. Se oli ohjaajan työtapaturma.

9. Tunnari 10
=> Olen sanaton! Se oli niin oppikirjasta! Kapuloita ei  edes näkynyt sieltä heinästä, mutta sieltä se oma löytyi heti! Spes <3  Tunne oli kuin olisi tosiaan sen maailman mestaruuden voittanut! ;)

10. Kaket 9
=> En voi valittaa, tämäkin niin super! Lentsulta kysyin vielä kun oli läheltä katsomassa että pysyikö paikallaan ja oli pysynyt kuin tatti. Piste napattiin oletettavasti siitä että ensimmäinen istuminen olisi voinut olla ryhdikkäämpi, mutta ei haittaa kun ne tassut pysyi paikallaan. Työstetään se sitten omanaan..


En voi olla pettynyt, harmittavat nollat mutta muuten koira tuntui hyvältä! =)

Ja muutama kesäkuva iltapäivältä..

Sastamalan Loch Nessin hirviö

Uinnin jälkeen on syytä kieriä voikukissa

Spes ui oikeesti kovaa

ÄN- YY- TEE- NYH!
Meinasin unohtaa meinita! Hugo teki eilen tunnarin! Vitsi oli sitten maailman nopein nenätyöskentely ja tunnarin suoritusaika yleensäkin. Ja toi vielä oman ihan tohkeissaan. Pääsisköhän se Guiness World Recordsiin näillä suorituksillaan :D

1 kommentti:

  1. No teidän suoritushan kuulosti ihan sairaan hienolta!!! Onnea. Tuossahan ei ollut mitään mitä ette osaisi, eli lyhyemmälle nurtsille ja saan kohta päivittää ykköstulokset!!!

    VastaaPoista