keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Tulipahan käytyä..

Ehkä olisi ollut parempi, jos olisi jäänyt käymättä.. No lyhyt yhteenveto kisasta kuitenki.. Suolaa haavoille, vai miten se meni..

Yleisolemus koiralla oli tänään sellaista haahuamista, joka myös tarttui seuraamisessa ohjaajaan, sillä en kuunnellut yhtään mitä liikkurit kertoivat..

Kakkostulokseen oli tyytyminen pisteet 243. Jos ohjaaja olisi antanut koiran suorittaa, eikä nollannut ruutua olisi ykkönen taskussa..

Paikallaolot: makuu ja istuminen 10

seuraaminen 7
=> ei sitten lainkaan muistuttanut sitä Spesiä jonka mä tunnen.. Jäi kyttäämään kainalokepeillä kulkevaa ihmistä koirineen, todella levoton kontakti. Seisoi istumisia ym.. Melkein vosi päästää itkun tämän jälkeen kun tiedän kuinka hieno se oikeasti on.. :´(

Zeta 9 (seiso, istu, maahan)
=> seuraaminen ihan jees ja asennot myös

Luoksetulo 8
=> stoppi hyvä, maahanmeno hyvä, mutta maahan menossa niian kuulemma polvillani. Hyvä että tuomari oli tarkka joten nyt osaan kiinnittää huomioo tähän (siitä -2pistetttä)

Surullisen kuuluisa ruutu 0
=> merkki hieno, lähti viistosti kohti luoksetulon lähetyspaikkaa.. Samalla kun teen päätöksen, että korjaan pysäyttämällä, Spes pongasi ruudun ja minä huudan SEIS. Ja siis täysin samalla sekunnilla. No Spes kuuntelee mua ja pysähtyy, ohjaan ruutuun uudelleen löytää ruudun mutta pysäytän takapää yli ruutunauhan. Miksi en vaan luottanut siihen että Spes sinne löytää. JA OLISI LÖYTÄNYT jos en olisi häirinnyt sitä.
Samalla sitten vein ykköstuloksen Spesin nenän edestä.. :´(
Oli sitten pakko pysähtyä Eurassa S-marketissa ja ostaa Spesille anteeksi pyynnöksi paketti lihatikkuja, ehkä siis saan anteeksi.. Toivottavasti ei  ainakaan heti laita ohjaajaa vaihtoon..

Ruudusta poikki

Ohjattu (vas.) 9
=> Oli hieno, perusasento ehkä himpun vajaa

Metalli hyppy 10
=> Oli hieno

Tunnari 8
=> työskenteli hyvin, toi oman mutta se tippui suusta matkalla kun sieltä vauhdikkaasti takaisin tultiin. En ole tästä pahoillani, oma on aina oma. :)

Kaket 8
=> Eka seiso jumitti, muuten kauniit ja pysyi paikallaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti