perjantai 21. tammikuuta 2011

Perjantaina 21.01. tokoiltiin Mouhijärvellä

Näin perjantaisin käymme Mouhijärvellä ProCanisilla Aaltosen Marian vetämässä valmennusryhmässä.

Tänään aiheena oli ekaksi idari (järjestys istu-seiso-maahan). Idarissa ei suurempia ongelmia ja liikkeen kokonaisuuteen olin todella tyytyväinen. Maahan mennessä Hugo kellahti lonkalleen ja Maria antoi vinkkiä etupalkan käytöstä jatkossa tässä yhteydessä, jotta koira joutuisi vielä hieman skarppaamaan. Ja itse voisin koiran taakse kävellessä kulkea hieman lähempää koiran vierestä, jonkun tuomarin silmään kun voi "väljä ohitus" pistää.

Toisena liikkeenä meillä oli luoksetulo. Luoksetulon stopit Hugolla on viime aikoina ollut todella hyvät, mutta nyt liikettä kisamaisena tehdessä eka pysähdys valahti pitkäksi, eikä ollut Hugomaisen jämäkkä. Maahan meno taas oli ok. Joten siitä vapautus takapalkalle. Luoksetulon otin uudestaan ja pydähdys oli jo aivan eri maata, sellainen kuin pitääkin.. Tajusin itse, että olen varmasti reenatessani ensimmäisen luoksetulon ottanut läpijuoksuna ja näin ollen koira tietysti oletti, että läpijuoksuhan tämä on... Jälleen hyvä opetus ohjaajalle.. Ei saa kangistua kaavoihin.. Erilaisia reenejä ja tilanteita enemmän... =)

Lopuksi vielä otimme ryhmässä paikalla olot:
Istuminen oli todella ryhdikäs ja rauhallinen, häiriöksi jätin muutaman nakinpalasen koiran eteen, joihin Hugolla ei mielenkiintoa tullut.

Paikkamakuussa nakit oli myös mukana. Hugo jäi hyvin heti lonkalleen, eikä kellahtanut vasta vähän ajan päästä niin kuin yleensä. Nakkeihin ei ollut mielenkiintoa tässäkään, eikä minkäänlaista levottomuutta ollut.

Kaikenkaikkiaan ihan kivasti onnistuneet reenit, mitä nyt tuo luoksetulon stoppi jäi kaivelemaan, mutta eipä siitä voi kuin itseään ojentaa ja jälleen oppia... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti