perjantai 21. tammikuuta 2011

Tiistain reenit ÄSKK:n hallissa

Pohdinnan jälkeen olen päättänyt muokata Hugon ruutua. Tiistaina aloitimme ruutuharjoittelun ihan alusta. Hugohan on juossut ruutuun tähän asti niin että olen antanut sille seis käskyn 2-2,5m ennen ruutua, siinä vauhdissa se tuntuu olevan itsellä ihan mahdotonta pystyä ajoittamaan pysähdyskäskyä oikeaan aikaan ja näin ollen ruutu on todella epävarma. Tiistaina aloitimmekin tekemän ruudun paikkaa kontaktialustalla, paljon toistoja ja muutama tyhjään ihan lyhyeltä matkalta. Siispä reeniä, reeniä...

Tunnariin olen ollut todella tyytyväinen. Niin palasina kun se olikin.. Mutta nyt näyttää tunnari jo valoisammalta, eikä epäröintiä kapuloilla omasta ole lainkaan, vaan oikeinkin rauhallista työskentelyä!! JES!! =)

Tehtiin myös uutta idaria, joka sujuikin ihan mallikkaasti. Reagoi todella hyvin käskyihin, eikä jäävien liikkeiden järkjestyksen vaihtelu ole ongelma.. Ehdottomasti hyvä sääntöuudistus!!! =)

Lopuksi otettiin merkkiä, jossa ensimmäisellä kerralla Hupu valahti hieman merkin taakse, mutta korjasi itse hyvin paikan, ilman huomautusta. Ja toisella kerralla merkki oli todella hyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti