tiistai 31. toukokuuta 2011

Aurinkoarmas ja vähän tokoilua

Töistä kun pääsin lähdin koirien kanssa metsään. Sitten lähdettiinkin kohti Kaalisaarta. Hupu pääsi uimaan, Spes kävi kastelemassa vain tassunsa.. Eiköhän siitäkin uimari tule... =)

Hupsun kanssa tokoa kentällä vähän seuraamista ja ruutua.. Ruudussa vasemmalle lähetettäessä luki mun oranssit häiriötötsät ruuduksi (punaiset merkit ruudussa) oikealle lähetettäessä ei lukenut vaan teki loistavan ruudun.. Näitä paljon lisää..

Lopuski otettiin viel tunnari. Eka hyvin, toinen kun lähdin ahnehtimaan ja hakemaan rauhallista haistelua meni plörintäksi.. otti viereisen. Tuuli oli kyllä aikas kauhea! Kolmas kerta toden sanoi ja se meni hyvin! Jätin siihen. Sitten loppuveryttelynä vielä kierrettiin saari.

Spes otti tänään kanssa kentällä leikkimistä, se sujuikin todella mallikkaasti. Ote lelusta oli todella tiukka ja oli kiinnostunut leluista kokoajan.

Sitten alkoikin siivous urakka, parin päivän vesisadekelin jälkeen lattiat moppia tarvikin ja oli se vesikin sen näköistä.. No nyt kelpaa kun on puhdasta.

Ainiin törmäsin lenkillä kahteen pikkupoikaan jotka reippaasti kysyivät saako tuota hassua pikkukoiraa silittää, tarkoitti Spesiä. No tokihan rapsutukset aina onnistui, hyvää sosialistamista. Spes kyllä tykkää lapsista. Pojat totesivat että se on kyllä hauska. Hugosta kommentoivat että se sopisi poliisikoiraksi.. En sitten kysynyt tarkemmin perusteluja, mistä pojat arvion Hupun poliikeloisuudesta tekivät?? Veikkaisin mallikas käytös?? :D Siispä Hugo poliisikouluun... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti