torstai 7. heinäkuuta 2011

Lomaa odotellessa..

Spes tänään 14 viikkoa.

Tällä viikolla tokoiltiin Hugon kanssa maanantaina ekaa kertaa sitten SM-kisojen jälkeen. Kiitos Virpille ja Floralle seurasta.. =) Tokoloma kyllä näkyi, mopo oli taas karata Hugolta moneen otteeseen. :D On se vaan hölmö... ;)

Tunnarin kanssa vietettiin aluksi tuskaisia hetkiä kun kohellukseltaan ei taas malttanut rahoittua töihin käyttämään nenäänsä. No lopulta sain onnistumisen ja jätin siihen. Eilen tein kanssa tunnarin niin että kapuloita on paljon rivissä (Hupulle vaikein tämä rivi) Ja se oli aivan käsittämättömän upea.. Tätä tää toko näköjään on.. Joskus onnistuu ja joskun menee penkin alle niin että ropisee... =)

Seuraamisreeni aloitettiin Hupun kanssa alusta. Josko sen saisi rakennettua nyt talveen mennessä kuntoon..?! Työtä on, mutta ei se ota jollei annakaan.. vai miten se meni... ;)

Spes kävi maanantaina kanssa reenikentällä. Tehtiin sivulle tuloja, joissa tulee ilman käden ohjausta jo näppärästi suoraa sivulle. Tehtiin myös maahanmenoa, istumista, lelun tuontia minulle. Joka sujui ihan kivasti vieraassa paikassa kahdella lelulla. =)  Lopuksi otettiin myös loksetulo Virpin avustuksella ja kivasti se Spes sieltä ryntäsi. =) Kentällä muutenkin piti todella mukavasti kontaktin minuun. seurasi kokoaajan mihin liikun.

Eilen Spesin kanssa otettiin leikkimistä kaukalossa, tosin Spes oli ihan naatti kun oltiin juuri ennen tultu tunnin metsäkävelyltä, mihin tietysti liittyi Hugon kanssa riekkumista ja polskukttelua.. =) Mutta kun muutaman hyvä leikin sain aikaiseksi jätin siihen.

Meidän iloksemme Pia oli kentällä 13viikkoisen porokoiran kanssa ja pennut saivat mukavan ilta temmellyksen aikaiseksi. Mukaan liittyi myös 12 viikkoinen sheltti. (jota mä kyllä luulin aussiksi, se oli Speiäkin isompi, eikä todella muistuttanut shelttiä...) On se Hupu tainnut saada Hugolta tuota juoksijan verta kun "kiihdytyskilpailussa" aina kiihdytteli voittoon.. =) Jo oli koirat väsyneitä ja onnellisia päivän puuhasteltuaan.. =)

Niin odotan lomaa, vielä kaksi viikkoa töitä ja sitten.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti