tiistai 29. maaliskuuta 2011

Tiistai tokottelut

Tiistai tokottelut aloitettiin ruudun reenaamisella.. Muutama ensi läheltä ja sitten yhdistettiin putki ruutuun lähetykseen...Tällä Hugon mielentila saadaan höyrypääksi, vaikka matkaa ruutuun ei ole kuin n. 5 metriä, edelleen ollaan kiinnitän tässä reenissä huomion siihen että jarrut löytyy ennen ruudun paikkaa.. Reeni toimii hyvin, Hugon mieli puuhaahaan on kirmata putkeen niin kuin myöskin juosta ruutuun.. Siinä se haastavuus onkin että vielä tarvisi malttaa jarrutella ja ajatella mitä ollaan tekemässä.. Ja tänään tuli kyllä niin upeita paikan hakuja Hupulta että.. <3 Tuli siinä lopuksi sitten pieni haaverikin, vakavilta vammoilta onneksi vältyttiin.. Hugo onnistui putkessa saamaan itsensä kyljelleen, mutta onni onnettomuudessa tällä kertaa!! Puhtaasti liikkuu, eikä muitakaan vammoja onneksi tullut!! Vauhtia ja vaarallisa tilanteita..

Sitte otettiin seuraamista. Ja ihan kivalta vaikutti, edistämiseen saa puuttua edelleen ja vielä varmasti pitkään.. Juostessa seuraaminen oikein hyvää, ei puske eikä valu siinä eteen enää laisinkaan. Juoksu stopit on auttaneet tähän hyvin. pysyy myös käännöksissä paremmin mukana eikä erkane..

Jääviä leikin kautta... mä peruutan kävellen/ juosten ja koira "kulkee mun perässä". Palkkana nami, nopeasti heitettynä, välittömästi kun liike toteutuu. Näistä olen todella ylpeä ei enää ongelmaa istumisen hitaudessa.. Ja lähtee toteuttamaan kaikki jäävät todella nopeasti. Seisominen seuraamisen yhteydessä, tässä vaan on oltava tarkkana että oma kroppa pysyy suorana käskyä annettaessa, Huogo lukee helposti pienenkin mun pään liikkeen tai jos kroppaa ihan vähän kääntyy koiraan päin niin istu käskynä.

Tunnarissa Hugo oli ihan pro! tehtiin kolme erilaista harjoitusta.. Eka paljon kapuloita ja läheltä. Hyvin työskenteli nenän kanssa. Seuraavaksi sama kapula määrä, mutta pysäytys ennen kapuloita. Kun oikeassa mielentilassa lähetys kapuloille. Annoin käskyn ka tajusin samalla kun Hugo jo kapuloilla työskenteli että voi paska, omakapula on mun kädessä... En siis ollut vienyt sitä laisinkaan muiden sekaan... :D No ei mitään, suunnitelma muuttui ja palkkasin hugon namilla oikein hyvästä nenätyyhöskentelystä kapuloilla, sekä livautin oman muiden jukkoon niin ettei Hupu huomannut. Homma jatkui ja oma löytyi upeesti... :D Taitaa ohjaaja olla aikas laholatva!! :D

Sitte otettiin kaukoja, jälleen niin että takajaloilla oli alusta. Hugo teki läheltä ihan sairaan makeet kaukot.. Heti kun matka kasvaa niin valuu hieman eteen, mutta ei läheskään niin paljoa kun on valunut.. Toistoa vaan niin hyvä tulee..

Lopuksi ajattelin että reenaillaan merkkiä. Merkki onnistui heti ensimmäisellä yrittämisellä todella kivasti, joten päätinkin lopetella siihen!

Kiva reeni, vaikka ohjaaja hieman nukkuikin.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti