tiistai 8. maaliskuuta 2011

Tokotokotoko..=)

Itsenäistä reenailua hallilla, aloitettiin kakella...
 • Jatketaan sunnuntaina saadulla vinkillä, "matto" takajalkojen alla.. Paljon toistoja näin ja palkkana Hugolla oli putki joka toimi ns. takapalkkana.. Ja väitän et kaukot oli Hugon mielestä päivän paras reeni, sen verran innokas kaveri putkessa vipelsi... <3 
Ruutu
 • Hyvin alkaa hakemaan paikkaa ruudussa, tänään tehtiinkin jo hieman enemmän toistoja ilman lätkää... Ja matkaakin lisättiin pidemmäksi, itse lähetin koiran ruutuun mitä kummallisimmista kulmista ja silti jarrut ja ruutu löytyivät. Ehkä paras ruutureeni pitkään aikaan... =) 
Nouto
 • Taas reenatiin kapulan palautusta ja jalkaa ei edes tarvinnut liikauttaa. Uskomatonta olen huomauttanut jalalla tasan kolme kertaa Ninan reenissä ja se riitti, Hugo ymmärsi mitä sillä tarkoitin. Ei enää lavalla nojailua sivulle tultaessa ja kapulan pito muutenkin rauhallinen..
Tunnari
 • Paljon kapuloita lähetys läheltä, jäi heti nuuskimaan omaa mutta jatkoi tutkailua muihin kapuloihin, päätyi kuitenki lopuksi omaan.
 • Sitten niin että lähetys kapuloille mutta pysäytys ennen kapuloita. Hyvin rentoutui pysähdyksessä ja tämän jälkeen päästin kapuloille. Hyvin ja rauhallisesti oma löytyi näinkin.
Seuraaminen + jäävät
 • Seurauttelin paljon käännöksiä, varsinkin vasemmalle ja paljon pysähdyksiä. Koitin olla skarppi itse jotta huomaisin tehdä terävän pysähdyksen ennen kuin koira alkaa edistämään.. Vaatipas se tarkkaavaisuutta.. :D Mutta jatketaan näin, vaikutti todella hyvältä.
 • Seuraamisen yhteydessä jätin ihan satunnaisia kertoja maahan - istumaan ja seisomaan. Toimi hyvin ja toteutti jäävät todella nopeasti.
Luoksetulo
 • Toteutin tänään lupasuta jonka ten Ninan koulutuksen jälkeen, en toista enää kaavoja luoksetulossa. Keksin aina jotain uutta ja koko luoksetuloa teen todella harvoin koko liikkeenä.
 1. aloiteltiin pysähdyksellä, tästä kutsuin koiran ja tämän jälkeen vapautin lelulle jonka sai hakea multa.
 2. Seuraavaksi vein koiran pysäytyspaikalle. Kutsuin tästä ja kun tempo oli hyvä vapautin palkalle,  leulla jonka kanssa sai juosta musta ohi.
 3. Seisopaikalta, kutsu ja maahan meno. Maasta kutsu ja vapautus taas lelulle jonka sai napata mun kädestä
 4. koira aloituspaikalle, kutsu, tulee hyvällä temmolla ohi pys. paikan, tässä vapautus lelulle joka lentää multa.
Merkki
 • Lähetys merkille ylipitkältä matkalta. Tuloksena aivan täydellinen merkki. Tästä palkka. Otettiin vielä toisen kerran eripuolelta hallia, tuloksena toinen täydellinen merkki. Tähän oli hyvä lopettaa tämän päivän reeni... =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti