sunnuntai 21. elokuuta 2011

Viikonloppu..

Viikonloppu alkoi reenaillen ProCanisilla. Spes teki eka maa-meri-laivaa (leikki jota olen itsekin ekaluokalla leikkinyt). Peli meni niin että maa oli maahan, meri istu ja laiva sivulle. (Välit tietysti piti juosta niin paljon kuin jaloista lähti). :D Ei ollut ihan koirat hanskassa kun tämä suoritettiin yhtä aikaa. Mutta Spes tuli luokse kuitenkin heti kutsuttaessa... Se oli kivaa.. Mutta voitte vaan arvata kestikö mun polvi sitä.. EI!! Joten särkylääkkeet kaivettu taas esille.

Sitten Spes pääsi ruutuun. Eka muutaman metrin päästä ja sitten jo kauempaa.. Hiffasi aika kivasti jo ruudun ideaa. Tehdään näin alustalla vielä tekniikkaa ennen kuin lähdetään hakemaan vauhtia leluilla lisää.. Spes teki myös kapulan pito reeniä joka oli viime kerrasta akotiläksynä. Siinä  edistytty kivasti ja nyt voi alkaa vaatimaan aikaa. Täytyy muistaa vaan kapulasta irroitus niin ettei opi sylkäsemään joten käsien pito kapulassa koiran siedettävä tovi ennen irrotusta.

Huppe jätti maa-meri-laivan tekemättä turvallisuus syistä. Meillä oli Piira takana enkä halunnut heti telovan itseään( myös polvi kiitti tätä ratkaisua). Sitten aloitettiin luoksetulon stopit putkesta. Hugo oli aika villi. putki ja vielä uusi karvainen vinkulelu palkkana joka oikeesti vinkui kovaa... ;) teki ihan kivoja stoppeja ja maahan manoja, kun matka pitenee (siis seison kaukana putkesta) hieman stopit valuu joten muistutin äänellä et pitää stopata ja heti skarppasi. =)

Sitten olikin metallinouto. Joka oman heittoni ansiosta menin sössimään. Heitto siis meni hieman oikealle vinoon. Hupu olisi tuonut ilman hyppyä takaisin joten korjasin hieman liian myöhään sen hypylle jolloin meinasi kaataa koko hypypun mennessään. Onneksi selvittiin säikähdyksellä ja hyppäsi se kun käskin. taasn tyhmä minä.. Toinen oli jo hyvä ja heittokin onnistui... =)

Lauantaina treenailtiin kotipihassa. Hugo teki seuraamista ja väläytteli oikeinkin mukavia pätkiä. Spes taas innostui ekaa kertaa tuomaan lelua mulle ihan itse kun pyysin. Seuraamista otettiin myös pätkiä.

Sunnuntaina reenailtiin Sarin ja Sannan kanssa Varilan koulun kentällä, joka olikin täynnä nuorisoa. Spes reenasi eka. Ei piitannut lapsista ja nuorista jotka huusi, pörräs mopolla ja väänsivät parisuhde ongelmistaan isoon ääneen. Huippua! (ei siis nuorten parisuhdeongelmat) ;) Spes aloitti seuraamisella. Muutama perusasento aluksi vino. Korjasi hyvin. Seurasi myös hyvässä paikassa, ei nojannut jalkaan! Hiukan pidemmissä pätkissä kyttäsi kättä koska se nakki tulee, mutta pysyi suorana. Myös paikalla käännökset hyvin.

Kokeiltiin liikkeestäseisomisia ja nehän sujui ihan mukavasti.. (muutaman toiston jälkeen tuli unohdus mitä tosiaan pitikään tehdä...) Mutta onnistui sitten jälleen... =) Tosiaan toteutin liikkeestäseisomiset itse peruutellen.

Lopuksi Spes pääsi ruutuun. Ja mukavasti hakeutui jo pidemmältäkin matkalta kun sai ideasta kiinni. Pientä haparointia oli aluksi havaittavissa, mutta ei se mitään... :D

Hugo aloitti seuraamisella ja sain kun sainkin sieltä löytymään taas hyvät pätkät. Tajusin että asento on mun käden asennosta kiinni miten seuraa, hyvä havainto sinänsä.. ;)
Tunnari, aluksi kohelsi, toi kuitenkin oman. Kapuloita kisamäärä, matka lyhyempi puolella. Viiminen toisto samalla kapulajäärällä, mutta lähetys metri kapuloista. Nyt rahoittui paremmin työskentelemään.
Luoksetulossa hyvä stoppi, reagoi käsimerkkiin hyvin, olin vain itse ajoissa. tästä vapautus käskystä. Uusi toisto ja nyt pelkkä maahan  meno. Oli loistava! Palkka taakse.
Ruutu. Lyhyemmällä matkalla hakeutui hyvin. Pidensin matkaa ja eikös hakeutunut viereisille oransseille luoksetulion tötteröille (ruudussa oli siis matalat ämpärit punaiset) Tää on Hugolle tosi paha! Mainitsin asiasta ja skarppasi kuuntelemaan missä ruutu oli. Hiekkapohjalla stopit meni inan yli, ei huomioinut ettei pohja pidä niin kuin nurtsi. mut ihan ok suoritusta. Sitten otettiin vielä loppuosa. Komeesti tuli kutsusta, mutta samperi, luumuili vierelletulossa. Tosi väljä ja se niin kuin venahti. pöh! näitä en muuten ole reenannutkaan toviin joten reeniin. tein muutaman toiston ettäjätin koiran kävelin / välillä juoksin ja kutsuin Hupun sivulle. nämä onnistuivat!


Hauskinta oli, ettei Spes olisi halunnut lopettaa reeniään niin lyhyeen, ei meinannut millään mennä autoon... :D Ehkä sieltä sitten pieni tokohai saadaan heräämään, joskus.. =) Alla muutama kuva..
Veljekset kuin ilvekset.. =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti