lauantai 6. elokuuta 2011

reenailua ja muuta mukavaa..

Tiistaina oltiin Sarin, Hetan ja Sannan kanssa Kaalisaaressa reenailemassa. Olipas tosi kiva reenata saikun jälkeen. Hugo aloitti ryhmä paikallaoloilla. Se sujui mukavasti, eikä edes lonkka-asentoon Hupu itseään kääntynyt.
Seuraamista tein taas paikan vahvistusta imuttamalla.. (on kyllä hurjan tylsää, mutta toivottavasti vaivan arvoista).
Kaukoja hinkattiin, käytin Saria takapalkkana välillä nakki, välillä lelu. Ekoissa vaihdoissa tuli taas huolella eteen, mutta skarppasi kyllä loppua kohden. Takapalkka tässä kyllä toimiit. Varovaisuutta vain siihen ettei ala kyttäileen ja jumittamaan ekaa vaihtoa.
Tauon jälkeen jatkoin tunnarilla, n. 15 kapulaa rivissä, hivenen lyhemmällä matkalla. Suoritus oli kuin oppikirjasta. Aivan täydellinen.
Ruudussa lähdin tekemään vain paikan hakua, ja meinasi vauhtia olla taas hivenen liikaa. Tietysti ymmärtäähän sen, kun pieni bc ei ole pääsyt ruutuun pitkään aikaan niin onhan siinä ilo ylimillään... Ruutua lähdetään reenaamaan taas alusta ja palautellaan oikea paikka mieleen.

Speskin pääsi touhuilemaan.. =) Aloiteltiin leikillä, otettiin muutama sivulletulo sekä seuraanista imuttamalla. Myös muutamat kaukojen vaihdot namin avulla. Luoksetulokin otettiin Sarin avustamana ja löytyhän Spesiltäkin jo vauhtia.. =) Lopuksi Spes pääsi tekemään ruutua kosketusalustalla ihan läheltä tietty, mut pääsipä kuiteski... =)

ProCanis - Perjantai
Spesin eka harjoitus oli sivulletulot ja seuraaminen. Sivulletulot ovat jo näppäriä, tietysti välillä saattaa pasmat vielä seota.. :D Seuraamisessa tarkkuutta nyt ettei ala nojaamaan jalkaan. => imuttava käsi hivenen irti jalasta enemmän!! Pikkuhiljaa voi lähteä myös nostamaan kättä nenästä muutamien askelten ajaksi. Myös paria askelta perusasennosta seuraamista ilman namia, tämän ymmärsi hyvin. Voidaan aloittaa rakentaa seuraamista tätäkin kautta. Sitten opeteltiin liikkeestä seisomista. Tällä kertaa peruuttamalla, ( uusi konsti jolla Maria oli Tärpällle opettanut liikkeestä stopit). Täytyykin nyt vertailla kumpi on parempi konsti, se jolla olen hieman jo aloittanut vaiko tämä. tässä voisi olla se etu että käsi apua ei tarvitse häivyttää. Myös paikalla seisomista lähdettiin opettelemaan niin että kupissa oli nami. Spes tarjosi istumista => reenattu paikalla istumista ja makuuta niin että kuppi nokan edessä. Lopulta sain seisomaan, nämä otetaa nyt työn alle kotona ruokinnan yhteydessä. Lopuksi tehtiin viel kosketusalustaa, jossa Spes lähti reenaamaan viivettä alustalle. (Eli naksu tulee viiveestä => hivenen ensin steppaili, kun palkka ei tullutkaan.. Yritti myös tarjota maahan menoa, mutta pääsi sitten jyvälle.

Hugon reenivuoroa odotellessamme Spes sai leikkikaveriksi Piipon. Piippo on n. kk nuorempi labbispentu. Poikien leikkimieltymykset olivat vain hivenen erilaiset. Spes olisi halunnut juosta ja Piippo painia, mutta löytyi leikistä sitten yhteinen sävel.. =)

Hugo aloitti tunnarilla. Rivissä paljon kapuloita, etäisyys kapuloille hieman vajaa normi. Työskenteli kivasti, hieman käytti viereistä kapulaa suussa, mutta toi oman. Otettiin uudelleen ja liike huononi taas.. nyt työskenteli ensin taas hyvin mutta kun omaa ei löytynyt lähti käyttämään suussa useampaa kapulaa...murr.. Lopuksi otettiin vielä niin että metrin päässä oli kaikki kapulat jotka laatikossa oli. Tässä työskenteli loistavasti.. Nyt seurantaan vaikeuttaako Hugoa se matka, voiko se helpottaa että kapuloita onkin vähemmän.. Omaa vuoroamme odotellessa tehtiin seuraamisen paikkaa.. Josko pikkuhiljaa kättä voisi lähteä nostamaan..?! Lopuksi tehtiin ohjattu pitkästä aikaa. Marian liikkuroidessa, kyttäsi Marjaa, kun käsky tuli, en päästänyt merkille vaan palkkasin nakilla, jotta sain "filmin poikki" tämä toimi. Hupu teki todella hyvän merkin. Pysyi myös merkillä vaikka käsky annettiin kapuloille jipii ei siis varastanut. Tästä palkka ja vapautua lelulle. Jatkoin liikkeen loppuun niin että vein Hupun merkille ja lähetin oikealla. Ja vauhdilla se kapula sieltä mua kohti tuotiin, ei myöskään törmännyt muhun kun muistutin Hugoa lähetyessä jalan nytkäytyksellä että ei sitten nojailla jalkaan. Olipas kiva palata taas perjantain reeneihin.. =) Ainut miinus, polvi taas helv, kipeä.. :/

Muuten loma on kulunut metsässä kulkien ja uiden. Hugo on tartuttanut uimarin innon Spesiinkin ja siellä ne pulikoisivat vaikka koko päivän. Tosin, Spes yritti syödä pikku poikien kalastus madot, mutta tuli kiltisti takaisin uimaan kun kutsuin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti