torstai 25. elokuuta 2011

Olipas ilo reenata..

Lupauduin Sannille liikkuriksi, koe kun tulossa ja reenailin siinä samalla sitten omatkin koirat..

Spes aloitti paikallaistumisella.. No on sillä jo hiukan malttia.. =) Mutta tämä harjoitus oli paha kun vieressä oli Tinta.. Kerran hilpaisi Tintan luo, mutta vain kerran.. ;)

Spes teki myös seuraamista, pyysin Sannia kiinnittämään varsinkin perusasentoihin huomiota että on suorassa.. Ja tällä kertaa pysyi hyvin, =)  viimeksi alussa tuppasi hieman takapuoli kääntymään mun jalan taakse. Pikkuhiljaa vain matkaa pidentämään..

Luoksetuloa tein pari kertaa ensin riekkumis luoksetulo, josta palkka kun tulee hyvällä vauhdilla ja toinen ihan virallinen... tosin, ilman alun istumista... Sanni piti kiinni, koska paikalla olo ei ole niin vahva vielä.. Otin ekaa kertaa pitkästämatkasta Spesin sivulle. Kutsuin käskyllä sivu, mutta vahvistin sivukäskyn vielä n. 5m ennen. Ja pikkuinen Spes sieltä karautti vauhdilla sivulle... <3 tosin sivu oli hieman väljä, olisin ehkä voinut kelpuuttaa sen ekaksi suoritukseksi, mutta vaadein kuitenkin korjaamaan sivunlletulopaikan. Ja korjasi pyynnöstä hyvin.

Liikkeestä seisomiset alkaa sujua.. vielä en vierellä niitä ole reenannut.. Uskalsin jopa hieman sekoittaa pakkaa ja aloin yhdistelemään istu - seiso- maahan käskyjä tässä "peruuttelu" harjoituksessa.. Se meni mukavasti ja Spes kuunteli mitä milloinkin pyysin tekemään.. =)

Lopettelimme ruutuharjoitukseen. Ihan aina ei muista mitä "ruutu" käsky tarkoittikaan. Mutta yleensä hetken mietittyään muistaa miten se meni ja lähtee pompottamaan ruutuun.. Matkaa ollaan jo aikapaljon pidennetty, jotta ei opi karaamaan vain lyhyeltämatkalta.

Hugo oli ihan super... <3  meilkeinpä jopa tekisi mieli kisaamaan, hitto kun se seuraaminen saataisiin viel kuntoon... Aloiteltiin tietyst seuraamisen hinkkaamisella.. Pitää hyvin paikan, mutta ilman imutusta pitkillämatkoilla hieman venähtää.. Toki ei entiseen malliin, mutta varmasti kisoissa tulisi vanha ilmiö esiin..

Hugo teki luoksetulon, ekalle soppi joka oli  ihan super. Vapautin vasta kutsumisen jälkeen.. Toka läpijuoksu vapautus lelulle vauhdista. Kolmas toisto, jätin stopille seisomaan ja siitä kutsu maahan. Se onnistui myös ihan huipusti. Tähän palkkasin lelulla.

Ohjattunouto, tein typerästi ekan toiston päin aurinkoa joka oli laskemassa. En nähnyt itse mitään. Eikä Hugokaan.. Joten Merkin suoritti kuin mikäkin mestari.. Mutta vasenta kapulaa ei nähnyt vaan pongasi keskimmäisen. kielsin tuomasta sitä ja lähetin uudelleen. nyt toi oikein. Oikean hakemisessa ei ollut ongelmaa. Merkin Hupulla parantuneet ihan hukeasti..

tunnari kisanomaisella matkalla ja pysäytyksellä, kun mielentila oikea päästän kapuloille. Toimi kapuloilla hyvin, toi oman. toinen toisto vielä samalla määrällä kapuloita ja lähetys kolmen metsin päästä kapuloille. Hyvin työsti, ja toi oman. Siis varsinainen Huippu Hugon päivä! <3 Voi kun aina kaikki onnistuisi yhtä putkeen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti