maanantai 17. lokakuuta 2011

Tähystykseen mars!

Tänään oltiin ortopedin juttusilla varmaan neljättä tai viidettä kertaa.. Magneettikuvista ei varsinaisia löydöksiä tai vastauksia saatu. Murtuma oli parantunut hyvin (no niin, eli tässä elävä esimerkki, ei sitä murtumaa levolla parannettu). Ja kainalosauvatkin on ollut vaatehuoneessa kokoa ajan... Kuitenki polven takaosassa on jotain ärsytystä ja nestettä, joista kipu ja napsuminen johtuu.. Lääkäri ehdotti kahta vaihtoehtoa, joko kortisoni pistosta jolloin lepoa tarvisi myös kahdesta kolmeen viikkoa tai sitten tähystys, jolloin poistetaan nämä ärtyneet kudokset jolloin paranemisaika on n. kolme - neljä viikkoa. Ja valitsin tietysti tähystämise, koska nyt tämä tre:llä ravaaminen alkaa riittämään. Josko sieltä vaikka löytyisi sitten yllätyksiä. No nyt odotellaan antaako vakuutusyhtiö maksusitoumuksen tähystykselle ja sitten vain varaamaan aikaa.. Sillä joulukuussa pitää olla iskussa kun on Oulun keikka edessä! Ja neljäspäivä Hugolla on koekin Ulvilassa. Joko saa aloittaa panikoinnin palautuuko tunto jalkoihin selkäydinpuudutuksesta.. ?!

Spes ja Hugo kysyivät Dionilta ja Omielta kyläpaikkaa siksi aikaa että mä saan kepit pois ja pääsen hieman liikkumaan. Ei uskalla nyt pelleillä yhtään, joten tarkoitus olisi ottaa varovast.. =) Dion siellä odottaa jo kovasti juoksukaveria itselleen.. Taitaa Hugo ja Omie saadaa viettää luksus lomaa kun nämä nuoremmat varmasti viihdyttävät toinen toistaan! =)

Ja sitten tokoa..

Hugo aloitti seuraamisella, jossa oranssit törpöt häiritsi seuraamista kovast.. Oli aluksi kuin lähdössä lentoon (tai siis ruutuun tms.) Lopulta keskittyi tekemiseen. Näitä paljon lisää, törppöjä sinne tänne.. Reenattiin merkkiä, Tässä on niin kovin pätevä. ei valu edes kapuloille ja malttaa kuunnella merkillä loppuun asti. Koska oli niin kovin taitava päästin myös kapuloille. Toi kapulan tutulla tyylillään, eli jarruista ei tietoakaan kapulaa lähestyttäessä.. Täytyy taas ottaa käyttöön kuuntelu reenit.. Sitten tehtiin vielä jääviä.. Nämä taitavasti ja liikkeet nopeita.

Spes aloitti myös seuraamisella. Seuraaminen vaikuttaa tosi hyvältä ja käännöksetkin onnistui tänään mukavasti. Käytti takapäätä hyvin ja käännökset ei jäänyt vajaiksi. Super pentu <3 Otettiin myös merkkireeni, joka on aina mieleinen. Nyt jo viralliselta matkalta. Vauhtiakin alkaa olla jo kivasti, mutta saa tulla vielä lisää. Mikä hienointa. Korjaa itse merkillä itsensä luoti suoraan mua kohti, mikäli vain odotan. Kestää myös jo viivettä merkillä. Eikä kaatanut tänään merkkiä kertaajaan! Jihuu.. ;) Sitten opeteltiin luoksetulon stoppeja ekaa kertaa. En ole halunnut ottaa niitä ennen kuin tulee hyvää vauhtia ja nyt tulee. tein kolme toistoa suorapalkalla pallo lähti kädestä samalla kuin annoin kädellä seis käskyn, tämän jälkeen palkkasin viiveellä ja stoppi oli ihan törkeän hieno. Melkein nokilleen meni. Tähän oli hyvä lopettaa, läpijuoksun jälkeen. Tehtiin myös lopuksi jääviä, näihin toivoisin reaktiota nopeammin. Taidan vaihtaa palkkauksen leluun ja kokeilla sillä. "up" käskyä joutui ensin taas muistittelemaan käsiavulla, mutta sieltä se sitten löytyi.

Reenien päätteeksi metsään josta mm. muutama kuva..

emäntä ja karvakamu päiväunilla

Tepastelijat

On sillä kauniit korvat =)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti