perjantai 2. joulukuuta 2011

Hugon kenraali..

Virpin kanssa oltiin ProCaniksella. Mukavaa kun Flora, (Virpin sheltti ) oli myös mukana. Flora on sairastellut pitkään ja nyt vihdoin veren punasolut alkaa olla normaaleissa lukemissa, lääkityksellä toki vielä.. Mutta mikä sen mukavampaa kuin nähdä "tirheä" Flora jo niin omana itsenään.. =) Flora on Hugon kanssa saman ikäinen ja Martti Spesin. =)

Hugon kenraali treeni ennen koetta

Seuraaminen
- Mukavalta tuntui. Tein tosi lyhyitä pätkiä, paljon palkkauksia selän takaa.

Ruutu
- Aluksi latasi niin lujaa ruutuun, ettei saanut toppiin enne kuin seinä jarrutti... Huh!! Oli hiukan Hurja-Hugossa kierroksia.. Loppua kohti parani! Teki myös todella kauniita merkkejä

Jäävät
- Näissä ei sekoile. Työskentelee todella varmasti! *kop, kop, kop*

Tunnari
- Aivan huippuhieno! Kapuloita 10 rivissä, rivi vaikein Hugolle. Meni lujaa kapukoille mutta kiersi kauniisti kapuloiden taakse ja alkoi työskentelemään... En ole ikinä nähnyt Hugon tekevän niini  upeeta tunnaria! Hitsi, mut se oli makee... Ja Hugo tiesi olleensa ihan super.. Se oli niin kovin tohkeissaan! =)

Mietin pitäiskö mun käydä aamulla sunnuntaina hallilla tekemässä koe kisamaisesti... Luokkamme alkaa sunnuntaina vasta 21:00..  Taidan olla itsekin siihan aikaan jo puoli unessa... No kokemus sekin!

Spessukan treenit

Seuraaminen
- Jokseenkin liian innokasta aluksi... :D Pomppi joka suuntaan, lisäksi oli alussa jalassa kiinni. Paljon siirtymiä ja niistä palkka auttoi oikean paikan löytämiseen jälleen, myös palkkaukseen vaihtelua..

Ruutu
 - Aluksi läheltä. Ja sitten pidempää, niin että jätin merkille. Hetken tuskasteli mihin pitikään mennä, mutta kun muisti, lähti Spes ruutuun ja lujaa. Ruutu muutenkin oikein hyvällä mallilla ja vahtikin kasvanut, josta olin jossakin vaiheessa kaikista huolissani. Merkki tänään myös ruudun yhteyteen ja siitä palkka!

Kapulan pito / nouto
-Pito, ihan ok. Saisi olla tiukemmin kiinni kapulassa. Kokeilin pitoa noutokapulalla, parempi ja pitää rauhallisemmin suussaankin.
- yllytyshullu kun olin, kokeilin noutoa kunnon kapulalla ja Spes tarjosi kapulan sivulle tuomisen ihan itse. eikä pureskellut kapulaa! <3 On se niin taitava! =) Mä palkkasin sen niin haltioissani, etten edes muistanut varoa tuota polvea joka on operoitu ja tömäytin sen lattiaan.. Auts! Mutta viis polvesta kun nouto alkaa näyttään valoa tunnelin päässä.. =)

Jääviä, ja kaukojumppaa lopuksi..


1 kommentti: