sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Ja Kenraalin Kenraali

Aamulla ajelin Kaalisaareen ottamaana Hugolla vielä suurimman osan EVL:n liikkeistä. Teki tosi kivasti. Ainut mistä otti aluksi häiriöö seuraamisessa oli ne samat vanhat asiat, eli törpöt mitä on paljon kentällä.. Kokoajan pieni "kyttäys" mihin merkille mahtaa tulla käsky... Huomautin että kun pyydän seuraamaan niin ei kuikuilla muualle ja parani..

Ruudun suoritti kauniisti. Ja kuvitelkaa ulkona. ;) Jäävät hyvin, paremmin olisi voinut seurata, mutta ihan ok Hugoksi.. Luoksetulo ok, ja ohjattu niin että otein vain pelkän merkin, enkä päästänyt kapuloille.. On kisatilanteessa hieman jopa varastanut kapuloille... Tämä sen mahdollisuuden minimoimiseksi..

Tunnari, rivi kapuloita n. 10 kpl. Suoritti hyvin.. Ja toi oman. Lopuksi kauko jumppaa, jumitti ekan... Mur... :/

Hyvillä mielin odotellaan iltaa.. Onhan siitä kuitenki puolivuotta kun Hugo on kokeessa viimeksi ollut.. Itseasiassa SM-kisoissa..

Speskin pääsi ottamaan kenraalia.. Seuraamista, josta palkkaa paljon siirtymistä ulos päin. Ruutua, jossa pikkuinen on ihan Pro! Kapulan tuontia, ja tuo sivulle superisti.. Eikä myös nakerra kun tuo noutokapulaa <3 Muutama jäävä, seisomista..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti