tiistai 15. helmikuuta 2011

Olohuone tokoilua..

Ja pakkanen kiusaa ja pilasi Ellun ja Diipan kanssa suunnitellut kimppareenit.. Joten oli tyydyttävä olohuone tokoiluun.. :)

  • Tunnarissa otettiin nenänkäyttö reeniä. Tila huomioiden lähetys lähetä kapuloita. Aluksi hosumista ja kapuloille kiirehtimistä, mutta oma löytyi kuitenki. Uudestaan ja vielä kiireempi kapuloille, huomautin tästä ja heti työskentely parani. Muutama toisto ja kapula työskentely parani huomattavasti rauhallisemmaksi.

  • Kaukoja hiottiin.. Istumaan nousu on parantunut, nousee läheltä ohjattaessa todella ponnekkaasti istumaan sekä parempaan ryhtiin. Muissa vaihdoissa ei ongelmia. Vielä kun istuminen saataisiin toimimaan kaukaa ohjattaessa yhtä hyvään asentoon olisin todella tyytyväinen.

Olohunereeni jää aina kovin "rajoitteelliseksi" kun alkaa nuo matot liikehtimään siihen malliin että parempi lopettaa hyvän sään aikana kun ikkunat on vielä ehjät.. :D Oikein harmittaa Hugon puolesta kun ei edes pitkille metsälenkeille olla kunnolla päästy... :/ Eikä ole omistajan laiskuutta vain ihan olosuhteiden pakottamaa sisällä oloa.. Aamulla kun töihin lähdin oli elohopea kivunnut -32'C. Ja voin sanoa että jo oli viileä keli!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti