perjantai 4. helmikuuta 2011

Perjantai ja vuorossa ProCanis

Tänään aloitimme ohjatulla. Ohjatussa kapulat laitettiin n. 0,30cm seinästä. Merkille lähetys sujui huvin ja merkki löytyi tarkasti. Kapuloita lähestyessä hiljenihän se vauhti kun seinä vastaam tuli. Marian kanssa tätä pohdittuamme todettiin josko kuitenkin kuuntelureeni toisi tähän paremman tuloksen ja koirakin pysyisi toivottavasti paremmin ehjänä, kun ei ryskäise itseään seinään. Otettiin sitten muutama pys ihan perusnoutoon liitettynä ja kuuntelin hyvin pysähdys käskyä. Marialta vinkkinä, että hänen mielestään voisin koittaa pysätyyää Hugoa jo paljon myöhemminm eli lähempänä kapuaa kun pysähtyy kuitenkin käskystä. Tätä kokeiltiin ja sehän toimi hyvin. Eli jatketaan tätä..

Siinä omaa vuoroa odotellessa otettiin pieniä pätkiä seuraamista, ja seuraaminen oli nyt hyvää ja esim. pysähdykset oli nyt nopeuta.. Reipas palkkailu auttanut tähän..

Sitten otettiin metallia, ja teimme saman kuuntelureenin tähän ennen kapulan nostoa. Toimi kivasti. Metallissa kun ei ole ollut ongelmia sen jälkeen kun kapulan vaihdoin isosta pieneen.. =)

Muiden vielä harjoitellessa, otin muutaman kaukon. Nyt ei jumittanut, mutta istumiset jäivät todella vajaiksi. Sitten otettiinki Riitan vinkistä ihan istumisreeniä ihan läheltä niin että vaaditaan se ryhdikäs istuminen loppuun asti ja tästä namipalkka. Näitä muutamia teimme ja hienosti löytyi se "teräväponkaisu" maasta istumiseen sen kyttäävän hiippailijan tilalle. Ainut huolestuttava asia oli että näissä ponkaisussa Hugon ranteesta kuului aika kova napsaus aina välillä... Hmm... Mutta kuitenkin kävelee puhtaasti eikä arista rannetta mitenkään... Seuraillaan ja toivotaan että nivelet vain paukkuvat .. (Niin kuin mullakin... :D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti