tiistai 8. helmikuuta 2011

Tokotusta

Tänään oli taas hallipäivä ... =)

Aloitettiin seuraamisella.. Kivassa paikassa seurasi lähes koko ajan, muutaman kerran "nukahti" käännöksissä ja hieman irtosi mutta muuten meno oli reipasta. Nopeutta tullut pysähdyksiin hurjasti lisää.

Sitten otettiin tunnari. Paljon kapuloita taas matkassa ja oma siellä. Hienosti oma löytyi tovin nuuskutuksen jälkeen ja omaa pidin nyt todella vähän aikaa kädessä, (eikös kokeessakin se oman pitoaika lyhentynyt kun kapula luovutetaan jo ennen kääntymistä takaisin liikkurille). Hienoa oli että se ei aiheuttanut Hupulle sekaannuksia vaan tiesi kapuloilla mikä on homman nimi. =)

Ja ikuisuus projektimme ruutu... ;D Aloitettiin heti täydeltä matkalta, laitoin teipin lätkäksi jo ennen reenaamisen aloittamista, kävin näyttämässä kädellä ruudussa Hupulle paikan ja luotin että kyllä se sen jo löytää. Ja niin se sieltä löytyihin, hieman oli taas vauhtia liikaa, kyllä se lopulta lätkälle pyssäsi... ;D Otettiin muutama toisto suoralta sekä eripuolilta ruutua oikeeseen paikkaan Ruudun keskellä. Sitten otettiin pari myös ilman lätkää.. ja sieltä se tuli... TÄYDELLINEN ruutu.. :) ja se loi taas toivoa, että eiköhän se ruutuki aikanaan kuntoon saada.. ;) Lopuksi vielä viimeinen toisto lätkälle.

Nouto: jälleen otettiin pysäshdyksiä kapulalle. Välillä toteuttaa hyvin haettua, jarruttaa eli miettii tuleeko käskyä, mutta välillä suoraa kapulalle lähetettäessä karauttaa edelleen kaasupohjassa.. Näitåä vain paljon, niin eiköhän se idea sieltä ala vahvistumaan..

Tunnarissa vuorossa oli taas teho nenänkäyttö harjoitus... Laitoin kaikki kapulat jotka löysin ja oman ihan takareunaan.. Hyvin nuuski ja oma löytyi, mikä positiivista ei edes yritä enää käyttää suussaan kapulaa joka ensimmäisenä nenän eteen tulee..

Kaukot; tänään teho reenissä oli jälleen eka vaihto (ma-is). Nyt niin että olin ihan lähellä ja vaadein istumisen jälleen terävänä. Tästä palkkaus aina namilla. Toimi hyvin.. Sama kauempaa ja toimi hyvin, extrapitkällä matkalla huomaa selkesäti istumisen jäävän vajaaksi. Mutta nyt jo parempi vajaus kuin jumitus.

Lopuksi otettiin "leikki" jääviin liikkuen... Itse pakitan ja Hupu tepsuttaa perässä, ensin kävellen ja tämän jälkeen juosten. Liikkuessa pyydän Hupua satunnaisessa järjestyksissä suorittamaan jääviä. Heti kun koira toteuttaa käskyä heitän namipaljan. Tällä reenillä saatu vahvistettua jääviä nopeammaksi ja varmemmaksi.

Huomenna hallille uuudelleen , mikäli lyhyt työpäivä onnistuu.. =)

1 kommentti:

  1. Mikset opettaisi Hugolle kapulan nostoon kiertoa? ts. ottaisi kapulan takakautta, silloin ei ole enää mitään ideaa pelata kapulalla. Kipinällä ainakin korjaantunut nostot tosi puhtaiksi - enää ei tarvitse edes vaatia kiertoa. Oppi kierron aikas nopsaa noihin nostoihin.

    VastaaPoista