sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Hiukan reeniä..

Marin ja Lujan kanssa sovittiin treffin Kaalisaareen. Koirat pääsivät eka uimaan, sillä oli niin kuuma... :/ Hupu aloitti seuraamisella, nyt tiedän itse missä se ihanne paikka on. Lisäksi vapautus seuraamisesta aina taakse, aluksi ainakin namilla (hakee seläntakaa namin oikeasta kädestaä). Hiffasi kyllä muutaman toiston jälkeen taakse vapautuksen. Seuraamisesa työtä on...

Kaukoja otin, Mari toimi takapalkkana eli vapautus taakse ja marilta nakki. Mielestäni toimi hyvin. Tekin muutenkin kivat vaihdot.  Seisomasta istumiseen muutaman kerran valahti eteen hivenen, sanoin kuin oikea jalka liikkuu sivuttain vasen pysyy paikallaan..

Lopuksi tunnari, Mari käpälöi kapuloita jotta saadaan niihinkin hajuja. laitettiin n. 10 kapulaa riviin ja lähetysmatka n. 5m. Kapuloilla alkoi kivasti tehdä töitä heti, tökkäsi viereistä kapulaa mutta toi oman. Hyvä tunnari ekaksi varsinkin taas tämän tunnarisuon jälkeen jossa ryvettiin alkukesä. Tähän tyytyväinen ja lopuksi vielä Lujan kanssa paikallaolo.  Ja sitten uimaan.. =)

Spes reenasi muutaman sivulletulon, tarkkana ettei irtoa takaa.. Muutama maahan meno ja luoksetulo. Kivasti tuli luokse.. =) Koska Hugo ei hauku, Spes on välillä kavahtanut muiden koirien haukuntaa. tehtiinkin reeni niin että Mari haukutti Lujaa ja mä syötin kauempana nakkia Spesille. No eihän se haukkumisesta mitään tuumannut, Perhosia vain katseli välillä.. =) Ei Spes kyllä autotallissa Henkan mutterimopon ääntäkään pelästynyt kun ralliautoon renkaita kiristi... =) Hyvä niin, Rohkea Spes! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti