sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

kesäloma

Vihdoinkin se on loma.. =)

Perjantaina Hupulla oli fyssari ja oli todella sen tarpeessa.. Koko vasen puoli oli jumissa.. No onneksi se saatiin auki ja parin viikon päästä uusinta käsittely..

Spes oli kanssa totuttelemassa, kuinka fyssarilla ollaan ja käyttäydytään.. Pientä kärsivällisyyden puutetta tuntuu olevan välillä havaittavissa, mutta sallitaan se nyt vielä. Ella katsoi samalla Spesiä ja oli oikein tyytyväinen että pennulla on todella suorat jalat ja näyttää olevan nyt varsinainen jalka vaihe kasvussa... Jalkaa meinaan on.. :) Rokotuksilla tosiaan Spes kävi myös oliko se nyt keskiviikkona.  Ja reipas oli.

Puuhasteltu ollaan kaiken laista, metallinoutoa treenaultu ihan vauhtinoutona ja kaikenlaista muuta, mitä on nyt mieleen juolahtanut. Ollaan myös siedätetty kolinaan ja ryminään, ei onneksi pelkää ukkosta.. Muutama rajuilma kun on tässä läheltä pyyhkäissyt.

Tänään käytiin Äetsässä ollessamme kävelemässä riippusillalla. Silta on suomen pisin kapea silta, joka yleensä on koirille ollut tosi jännä paikka. Voi olla että pitkä kapea silta näyttää koirana katsottaessa ihan loputtomalta, samalla kun saattaa silta jakojen alla välillä vähän notkua ja narista. Muistan kun Hugon kanssa sillasta aikoinaan ekoja kertoja menin kulki Hupukin hyvin matalana ja varovaisesti, hieman epäluuloisen näköisenä mihinköhän häntä ollaan vielmässä.  Pikkuinen Spes kulki sillalla mun vieressä ensimmäiset kaksi metriä matalana kunnes huomasi että Hugo tallustaa ihan rennostin "pitkällähihnalla" ja niin tassuteli pikkukaverikin rentona ja reippaasti sillan edestakaisin. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti