keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Karkulainen

Spes teki tänään ihan oman  pienen retken... Tosin ketä muuta tästä voi kiittä kuin itseään... ;) Alkaa vissiin kolmiolääkkeet vaikuttamaan... Tosiaan polvesta löydettiin murtuma, ja oliko se nyt jossain säriluussa. Ja totaali levon se lääkäri määräsi. (yks pikku juttu, se ei taida onnistua meidän taloudessa). -Niin lähdin takapihalta koirien kanssa lenkille metsään kun tulin, en tullut sisälle takapihalta vaan etuovesta. No päästin koirat sitten takapihalle niin kuin aina ennenkin.. Kun hetken päästä katsoin ulos, ei näkynyt Spesiä missään. Olin tietysti jättänyt lähtiessäni portin auki ja juniori oli ajatelut lähteä retkelle. No olen ylpeä, en soittanut poliisia, palokuntaa enkä muutakaan etsintä partiota vaan lähdin Hugon kanssa huhuilemaan pihaan.. Ja ennen kuin etupihalle pääsin, sieltä Spes jo rymisteli vastaan, lapsilauma takanaan.. Spes oli lähtenyt hakemaan ikäistään seuraan. (tuli kutsuttaessa, hienoa!) No tyttö vielä kysyi, eikö me voitaisi tai ainakin Spes jäädä heidän kanssaa leikkimään.. Öö, Spesin äiti oli ihan tyhmä ja sanoi et se ei kyllä nyt sovi!

Spes pääsi myös tänään kentälle, tehtiin luoksetulo. Se oli reipas! Ja sen jälkeen Spes sai leikkiä porokoirapentu ryytin kanssa.. :) Voi sitä menoa! Nyt se onkin ihan naatti. Ai niin, tuli muuten kesken pentujenleikin kutsuttaessakin luokse! Vähän siistiä, ehkä se oli hyvitys siitä päiväisestä hiekkalaattikko episodista.. ;)Huho pääsi malliksi miten teknisesti suoritetaan kaukokäskyt, ja suorittikin ne kovin mallikkaasti, takapalkalla! Lopuksi tehtiin vielä tunnari joka oli ihan super hieno! Ja ison papukaijamerkin Huppe saa siitä että Spesin luuhatessa Hugo pysyi kotona, possunkorvan arvoinen suoritus, sanoisin... ;)

3 kommenttia:

  1. Pitäis kyllä jossain vaiheessa repästä pentuetapaaminen! Kasvavat ihan silmissä, joten olisi hauska nähdä kaikkia vielä kun tunnistaa :D

    VastaaPoista
  2. Pentutapaaminen olisi hauska, haluatteko te tulla meille? Voisi koittaa keksiä jotain aktiviteettia tai jos ei tule hyviä ideoita, voihan noitten antaa vaan leikkiä keskenään.

    VastaaPoista
  3. Ehdottomasti tapaamista kannatan! Ja Minna, Kiitos kutsusta, voidaan tulla teille. :) Mikäs päivä lyödään lukkoon? =)Jään viikon päästä lomalle, joten sillon ei ole muuta kuin aikaa... ;)

    VastaaPoista