tiistai 21. toukokuuta 2013

Huikee tunnarifilis..

Maanantai oli itseasiassa aika jees päivä. Saimme tiedon, että meidän on Spesin kanssa valittu nuorten koirien Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueen kennelpiirin toko-rinkiin! =) Mukavaa!

Tunnari takapihalla, kapulat puolikuussa ja kaukoja takapihalla.

ProCanis iltatreenit:
Häiriö paikallaolot ja istumiset, Maria häiriköi. Ihan hyvin, ensin meni istumasta maahan, mutta hiffasi pian taas yskän. Lepo helpompi.

stopit kierrättämällä ja hypyn kautta, ensinnäkin nyt mainitaan ennen kuin rikkoo itsensä tokohyppyyn että nosta ne kinttusi hitto! No Maria muistutti muutaman kerran niin että tiputtu riman maahan samalla kun Spes hyppäsi, jo nousi jalka.
-stopit hyviä
-maahan menot, on ollut parempiakin => juoksemisesta väsyi nopeasti, illalla oli aika painostava ilma vaikka hallin ovet oli auki ja tämä näkyi löysyytenä.

Päivän paras osuus, tunnari: Arvoin pitkään ensin, uskallanko tehdä tunnarin hallissa. Spes ei ole ikinä onnistunut Caniksella tunnarissa hallissa. Joten tästä on ollut taukoa.. Mutta jostain syystä musta tuntui vaan siltä että tänään se onnistuu ja Spes osaa! Joten päädyin vaihtoehtoon halli. Ja niin siinä kävikin... Spes teki ihan oppikirjan tunnarin, hitsi sitä fiilistä!

Tiistaina, päivän hyvä työ oli autella mummua siivousksessa, joten isukki lenkitti koirat. Varsinaista treeniä ei ehditty tekemään, tunnari takapihalla, onnistui heti. Ja kaukoja etäisyys n. 5m (ilman käsiapuja). Aivan sairaan makeet!! Vielä kun siihen saa vähän potkua niin awot!


1 kommentti:

  1. Ihan hurjan isot onnittelut tokorinkipaikasta. Olette te päteviä ja mähän olen niin ylpeä!!! (tää kasvattajan rooli on aika makee. Voi fiilistellä ja ei tarvi itse tehdä sen eteen yhtään mitään).

    VastaaPoista