torstai 2. toukokuuta 2013

Meidän kuulumisia

Taitaa olla viimeisin blogi teksti kirjoiteltu vuoden 2012 puolella, joten olisiko aika päivittää meidän kuulumiset..

Spesin kanssa on ollut työn alla loppusyksystä asti tunnari, jossa edelleen vireongelma ja epävarmuus jatkuivat. Epävarmuus näkyi varsinkin hallitreenissä, sekä kisatilanteissa. Ongemaa on lähdetty purkamaan tekemällä toistoja, toistoja, toistoja, välillä on näkynyt toivoa paremmasta ja yks kaks yllättäen menty taas metsään ja rytinällä. Nyt on ainakin oikea suunta, sillä Spes onnistui ensimmäisen tunnarin kokeessa vappuna, ottaen heti kättelyssä tunnarista täyden kympin. Melkein itku pääsi kun Spes ylpeänä kiikutti omaa kapulaa, enkä hetkeäkään epäillyt etteikö kappula jonka Spes sieltä nappasi olisi oma. Sen vaan näki koiran ilmeestä! Miten sitä voi ollakin niin pienestä puukapulasta NIIN onnellinen. :D IsoKiitos Pialle ja Lentsulle avusta tunnariongelmien pähkäämisessä. Työnteko jatkukoon..

Spesin tekemiseen on talven aikana tullut potkua ja alan olemaan aika tyytyväinen tekemisen motivaatioon, Suurena apuna on ollut talven ja kevään aikana säännöllisen epäsäännölliset treenit Pian ja Tuplan kanssa, sekä Lentsun tykönä vierailut. Lisäksi MM-team on korkannut leireilyn, on kyllä huippu porukka! :)

Vappuna kisattiin Tampereella, olimme varasijalla 15. Mutta koetta edellisenä päivänä tuli tieto että mahdumme mukaan jos haluamme. Siellä käytiin ja tuloksena VOI-1 ja menolippu EVL:ään.

Hurja-Hugo osa-aikaeläkeläinen voi myös hyvin. Kävimme Piiralla koirien kanssa pääsiäisen jälkeen, ihmeiden aika ei ole ohi.. Molemmat koirat olivat suoria, eikä lukon lukkoa kummallakaan.. Mahtoiko olla Hugon eka kerta kun sai näin positiivisen tuomion Piiralta. Piira oli sitä mieltä, että on oikein hyvä päätös, ettei Hugo enää treenaa täysillä.
Otan Hugon yleensä aina kentälle hömpsöttelemään tokoa samalla kun rakennan päivän treeniä Spesille. Paljon palkkailua, kaukojumppaa, ruutua lyhyeltä matkalta jne.. Ja Hugo on niin onnellinen.. <3


vas. Pirtu, Dion, Spes, Hugo, Omie, Tarmo
(c) Iris Kieme

Spes
(c) Iris Kieme

Spes, Hugo
(c) Iris Kieme

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti