sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueen nuorten koirien toko-ringin valintakoe 12.5.2013

Sinnehän me sitten ilmoittauduimme..

Liikkeet olivat:

Paikallaolo (ALO)
Seuraaminen
Luoksetulo (ALO)
Nouto (AVO)
Omavalintainen liike, joka meillä oli metallihyppy EVL

Kaikenkaikkiaan tasaista menoa. Kaikkien kolmen tuomarin kommentti oli: Oikein hyvää tasaista menoa, niin koiralta kuin ohjaajalta. Tai oikeastaan Mäkisen Heikin ja Heinon Tiinan. Rajalan Elina totesi, ettei lisättävää samaa mieltä kuin Heikki ja Tiina.

-Seuraaminen tuntui ihan sairaan hyvältä. Ja videolta katsottaessa, ihan nappi paikka! =) Toisin sanoen, en tuntenut lainkaan missä Spes menee, mutta silloin se on sitä parasta Spesiä. Yksi kunnon kontaktin menetys kun tokotarvike kasaa oli jäätävä katsomaan ja täyskäännös epäonnistui. No niitä ohojahan tulee.

-Luoksetulo oli ihan ok. Itse olisin kaivannut vähän ponnekkuutta vauhtiin.. Mutta nyt on hingattu stoppeja ja se näkyy.

-Nouto, kapulannosto ok. Kapulalle meno ok. Palautusvauhti saisi olla inan reippaampi, tippuu raviin metri liian aikaisin. Miettii tässäkin sivulletuloa liikaa. Tosin Ohjatussa palautuvauhti on hyvä. (Noutoakaan ei ole treenattu sitten tiedä koska).

-Metallihyppy, hyppy ok. Kapulannosto hyvä. Palautusvauhti ennen hyppyä ok. Sivulle siirtyminen on edelleen se osa liikettä, jossa näkee miten paljon Spes jotuu miettimään ja siksi hieman hitaan puoleinen siirtyminen.


Mutta todella tyytyväinen olen koiran suoritukseen, Spes <3 ja omaan rentouteeni ohjatessa koiraa, vaikka olikin "kisajännitystä" ilmassa.
Nyt peukut pystyyn, jotta mahdutaan mukaan valmennusrinkiin..
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti