sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Hallitreeniä Pian & Tuplan kera

Saatiin Piasta ja Tuplasta treeni seuraa ja saatiinkin aikaan vallan mainiot treenit.

Spes aloitti seuraamisella. Pian pyysin tarkkailemaan, miltä se takaa näyttää ja takapää Spesillä vaappuu kuin ankalla, varsinkin juoksuun siirtymisen jälkeen.. Voi olla että menee vielä pentulötköyden piikkiin.. Mutta muuten alkaa olemaan jyvällä seuraamisesta. Palkkaillaan tästä ulos.

Liikkeestä seisomista pienen avun avulla, häivytellään apua pois niin että palkka tulee toisesta kädestä. Ja näin stopit terävöityi huomattavasti.

Ruutua, eka läheltä. Sitten merkin kautta. Näutin merkin eka, koska kyseesä oli matalat siniset merkit joille ei ollut ennen tehnyt. Pia käski tarkkailla ettei runno merkkiä.. (Eikä kyllä ole yleensä runnonut, mutta eka merkille lähetyksessä pomppasi) Tämä siis tarkkailuun.. Ruutuun lähtee kivasti.

Kapulan sivulle tuontia, nyt kapula pysyy suussa jo sivulle tultaessa, mutta puree kapulaa kovaa.. Tälle tarvii alkaa tekemään jotaki.. Tai siitä tulloo ongelma! Paljon pitotreeniä ja siitä askel askeleelta liikkeelle..

Luoksetulo suora ja pari stoppia. Stopit hyviä! Tarkkana vaan ettei varasta luoksetuloon kutsuttaessa..

Hugo teki paikalla istumisen ja makuut Tuplan kanssa. Otti hiukan painetta Tuplasta, mutta pysyy paikallaan ja niissä ei ongelmaa kummassakaan..

Seuraamista, otti paineen "apukepistä" vaikka ei sitä joutunut eteen tuomaankaan. Jää vinoon sen ollessa mun toisessa kädessä. Kun jätin pois, toimi paremmin, loppuakohti myös keskittyy paremmin.. Edistäähän se, mutta ei nii paljoa mitä on edistänyt..

Ruutu.. No hoh-hoh... Aluksi oli taas aikas säätämistä.. Tarjosi vas. etutörppöä paikaksi, odotin ja haahuili oikealle paikalle. Tämän jälkeen lähti oikein paitsii tuli ruutuun sisään vasemmasta reunasta... Kuuntelutreenin kautta taas aivot esiin ja suoritti loistavia ruutuja.. Kuuntelutreeniä niin että Piakin häiriköi.. Ja Hugo kesti myös sen..

Ruudun loppuosaa, parilla käskyllä, hiukan hämyistä reagoi "nyki", mutta ei liikkunut. Kivasti tuli tiiviisti sivulle.

Tunnari kisamääräkapuloita, Pian kapuloilla Kiitos! niistä  =) Kapulat rivissä n. 4-5m potkasi ekan kapulan, mutta malttoi hakea oman ja sen toi mulle kauniisti.

Ohjattua, vas. Merkki, hyvin lähtee hyvn kapulalle, vauhtia liikaa ja kun otetaan Spesille kiertämisharjoitukset niin Hugo osallistuu niihin myös... =)

Mutta olipahan ilma sunnuntaina.. hitsi! No onneksi oli hallivarattu, vaikka siellä viileä onkin niin ainaki oli katto päänpäällä... Vettä tuli kuin kesällä ukkoskuurossa! On tässäkin talvea kerrakseen! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti