torstai 24. marraskuuta 2011

koskakohan sitä oppii...

...treenaamaan Spesin kanssa niin, ettei vaadi siltä liikoja! Ihan loistava treeni eilen ehtoolla ÄSKK:n hallilla, paitsi  että pilasin viimisellä treenillä, hypyllä koko hyvän mielen treenin, kun lähdin sitä liian hätäisesti yhdistämään... Nyt keskitytään jatkossa vaan siihen että irtoaa hypylle kun hyvpylle ja harjoitellaan stoppia ihan erikseen.. Lisäksi keskitytää siihen että sivulle tulot on reippaita ja kykenee tulemaan, eikä koomaa esim. Ruutua tai merkkiä, tai hyppyä.. Tehdään ihan treeninä sivulle tuloja näissä tilanteissa nopealla palkalla..

Ruudussa irtoaa jo aika kivasti merkki-ruutu linjan..! Aloitin ruututreenin niin että lyhyeltä matkalta kävin näyttämässä alustan, jolloin oli heti menossa suoraan ruutuun eikä tarjonnut merkkinä vasenta ruudun etutörppöä.

Seuraaminen oli varin pätevää myös. aluksi otti hieman häiriöö merkeistä, esteistä, jne.. Mutta hyvin keskittyi alku pörräämisen jälkeen.. Käännökset oli myös tosi taitavia! =)

Hugo aloitti seuraamisella.. Oli vallan mukavan oloista... Ruutua otin kuuntelutreenin kanssa ja toimii kivasti. Lopuksi otin myös läheltä pari toistoa ilman lätkää, ja oli hyvä!

Metallihyppy, eka meni harakoille kun heitin kapulan aagilityesteiden sekaan... Joo ei sitten ihan löytynyt... :D Toisella kerralla kapula lensi myös sinne esteiden keskelle, mutta hugo oli skarppina ja haki sen sieltä.. ;)

Kaukoja otettiin, toimi kivasti, ei valunut eteen ja jopa seiso-istu onnistui niini ettei valunut eteen.. Annoin ko, vaihdossa todella liioitellun avun samalla itse askeleen eteen ottaen ja reagoi siihen juurikin toivotulla tavalla.
Hugon kanssa oli hyvän mielen treeni, enkä onnistunut sen kanssa mitään sössimään! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti