perjantai 11. marraskuuta 2011

Perjantai reenit..

Tänään puolikuntoisena ProCanisille... Kuumeessa ja ei jalkakaan ihan vielä kunnossa, mutta reeneihin on päästävä!

Spes, Treenattiin "sivusuunnassa" seuramisen liikkumisia niin että koira ottaisi askeleet ristiaskelein. (vähän niin kuin väistömäisesti). Spesille oik. ihan selvästi vaikeampi, vas. suunta helppo.

Merkkiä. => Tässä Spes on ihan guru! Teippasin merkin vielä lattiaan, hipaisee ihan vähän nenällään ja merkki kaatuu.. Mutta ei enää runno merkkiä. Ja osaa hakeutua todella kauniisti oikeaan paikkaan. Sekä malttaa jo odottaa merkillä.. =)

Ruutua lopuksi. => alustana teippi, ettei surffaa alustala. Hakee hyvin, Palkkaus niin että avustaja hetiiää palkan! Taitava pentu, hieman itseä epäilyttää vauhti, vaikka oikeasti vauhti on normaalia... Itse vaan hakisi vauhtia lisää, lisää, lisää... Jos vertaa Hugon ruutuun... Maria oli sitä mieltä, et älä ressaa. Tekee tollakin vauhdilla 10 ruutuja ja vahti kasvaa vielä kun koira tekee ja vanhenee.. Lopuksi vielä kaukaa maahanmenoja. Ja ne oli taitavoa, vielä ilman ruutua, koska alusta siellä hieman häiritsi..

Paikallaoloa, => lepo, ottaa häiriö, jos toinen koira vapautetaan.. Muuten malttaa ihan hyvin ottaa kestoa lepoon ja nenä pysyy maassa. Etupalkka tässä toimii..

Hugo aloittei ruudulla, Hitsi, mutta oli vauhtia!! pari ekaa meni koheltaessa ja todettiinkin että huomaa Hugon olleen tauolla.. ;) Lopuksi tehtiin niin että Ruutuun lähetys matkalla tapahtuu aina jotain, esim käsky maahan. Ja tästä ruutuun... Toimi hyvin... Lähdetään jalostamaan tätä ajatusta, "korvat oltava auki kokoajan kun ruutuun matkaa, ei voi juosta aivottomana, josko tuleekin tehtävä"

Luoksetulon stoppi takapalkalla. => tein pitkällä matkalla ja toppasi silti hyvin törpölle. Sitten läpijuoksu ja seuraavasta maahanmeno. Tuli tosi lujaa pitkämatka kun oli, mutta reagoi käskyyn hyvin. Lopuksi viel läpijuoksu.

Hieman otein seuraamista odotellessamme, otti häirilä kun Jura suhasi ruutuun, mutta kun malttoi seurasi hyvässä paikassa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti