lauantai 26. marraskuuta 2011

Viikonloppu..


Perjantai-illan treenit oli peruttu, joten päätettiin Virpin kanssa ajella kuitenkin Mouhijärvelle treenailemaan.. Ja saatiin me siellä koko ehtoo kulutettuakin treenin ja lenkin merkeissä. =)

Päätettiin ottaa pennut tekemään yhtäaikaa, koska eivät ole keskenään vielä samaan aikaan treenanneet. Yllättävän vähän ottivat häiriötä toisistaan. Oli siis oikein hyvä treeni! Lisäksi Spes malttoi olla hiljaa ja odottaa omaa vuoroaan vaikka Martti juoksi merkkiä ja Ruutua! =) Edistystä tälläkin rintamalla siis!

Spes treenasi seuraamista, jääviä... Liikkeestä seisomista, jonka haluan terävämmäksi. Ruutua, merkin kautta, lentsun ohjeen mukaan eka kerta suoraa ruutuun alustan näyttämällä, jotta ei tarjoa merkkiä, Ja toimii! Spe oli kyllä inasen valaton merkillä kun se oli rysäytettävä kumoon... Joten teippasin sen sitten taas maahan..

Lopuksi vielä hyppyä ja kapulan sivulle tuontia. Ja kiva fiilis jäi treeneistä.. =)

Hugo teki seuraamista, jonka jälkeen hassuteltiin taas kuuntelutreenillä. merkille kapulalle jne.. luoksetulon stoppeja putkesta ja lopuksi tunnari. kisa määrä rivissä,  teki kauniin tunnarin ja toi oman heti tovin työskentekyn jälkeen, Ei törkkinyt muita kapuloita.

Onko muuten kellään tietoa mistä saisi tokohypyn osatettua, mielellään matkamallli ja hinta-laatusuhde hyvä.. :D

Koska tänään aamulla taivaalle oli ilmaantunut niinkin uskomaton ilmiö kuin aurinko, oli lähdettävä pihalle kameran kanssa.. Joten alla otoksia..

Tämän kuvan perusteella en ihmettele enää kun työkaveri ei tunnistanut kumpi koirista on kumpi... =) Hassua, on niissä kieltämättä samoja piirteitä.. :D

Spes

vetoleikkejä

Sivulle tuloja..

Palkka lentää..

Seuraamista..

Samikset.. ;)

1 kommentti:

  1. Onpas koiruuksista tullut samannäköiset! Seura tekee kailtaisekseen vai miten se meni :D

    VastaaPoista