keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Tokotusta..

Päivän treenit lyhyesti..

Hugo

Seuraaminen
=> Otti häiriöö putkesta.. Sari oli treenien aluksi tosin kysyt Huppelta "missä putki on?" Ja saattoi vaikuttaa asiaan.. ;) Alku häsäämistä, loppua kohti parantaa aina..

Ruutu
=> lähetys merkille. Merkiltä lähti ruutuun, tosi hallin viereiseen kulmaan jossa se oli sunnuntaina ollut.. Paljon vaihtoja ruudun paikan kanssa. Muuten teki super ruutuja, jopa ilman alustaa.

Tunnari
=> Kapuloita kisamäärä ja kisamatka. Onnistunut tunnari. Oli ensin lähtemässä merkille, mutta korjasi itse kesken matkan ja keskittyi kapuloille. Toi oman.

Luoksetulo
=> Kisamainen pitkästä aikaa. Stopin otin ylipitkältä matkalta.. Valui, olisi pystynyt parempaan.. Uusi yritys.
Toinen parempi ja maahan nopea! Tästä kutsu ja vapautus palkalle.

Spes

Luoksepäästävyys
=> Sari teki meille harjoituksen, palkkailin nakilla. Kesti hyvin siihen asti kunnes Sari koski, Häntä vispasi, ei vaan meinannut pysyä nahoissaan kun on niin ihanaa kun joku tulee tervehtimään.. Muutama toisto ja meni jo paremmin. =) Ainakin se on kovin sosiaalinen... ;)

Jäävät
Seisominen
=> Selkeesti nopeuttaa kun antaa avun ja välillä nakki lentää heti kädestä. Malttia tämän kanssa. Ja toimi hyvin niin että nakki välillä lentää vasemmasta kädestä.
Maahan
=> Tässä taitava, jopa mun silmään riittävästi nopeutta
Istu
=> tämä myös helpompi Spesille kun seisominen, joka musta outoa, koska istu on ollut Hugolle aina vaikein.
rivakasti pylly laskee maahan, tosin olen tehnyt istumisen vielä ylikorostetuin avuin.

Ketjuttamalla olen myös testannut pysyykö korvat auki ja pysyi ne.. esim. 5x maahan ja viiminen up (seis) Ja heti ekasta oikein!

Kapulan tuotia (sivulle)
=> kotona tuo kapulaa siistimmin. Hallilla hamsteri nousee esiin enemmän. Tosin tuo kapulaa aika kivasti sivulle vaikka siihen joutuu todella keskittymään.. Joka päivä kapulan tuontiharj. (sivulle) ohjelmassa.

Ruutu
=> Sarin alustalla, ensin läheltä ja komeesti meni. Ei haitannut erilainen alusta.. Lähetys merkille, Kävin näyttämässä avuksi merkin. Ja Spes teki super taitavan merkin => palkkasin. Jätin merkille ja lähetin ruutuun. Spes oli vaan unohtanut että se ruutu oli siellä. Jätin seisomaan merkille ja kävin näyttämässä ruudun, lähetin uudelleen, Ilme oli "et olisit heti sanonut että tarkoitit ruutua" ja sinne se pompotti iloisena, mukavalla vauhdilla. Palkka tuli Sarilta ruudun vierestä, Otin vielä toisen kerran ruudun ja se oli niin super taitava.

Hyppy
=> alustalla, ei ensin huomannut vaan hyppäsi ja käänty. Puoli minuuttia se seisoi ja vahvasi mua. osaa siis odottaa hienosti. Tosin hakeutui itse alustalle kun odottelin. Toinen kerta toden sanoi ja sujui hyvin ja malttaa myös odottaa alustalla.

Seuraamista
=> Hieman alkaa kyttäämään kainalolelua, olettaa et sieltä se tulee ja näin painautuu hiukan mun jalkaan osittain, mutta vielä kovin vähän ja samalla aukeaa perä. Palkan suunnalla koitetaan saada tämä kuriin ennen kuiin alkaakaan. eli palkka toisesta kädestä taakse välillä jne. Koska osaa pitää paikan muuten jo kauniisti.

Luoksetulo
=> Sivulle, oli hieno kutsuna "Spes-sivu"
=> Stoppi, tämäkin hyvä => todella terävä
=> Läpijuoksu, mukavaa vauhtia tulee, vapautus vahdista palkalle taakse
(Myös harjoiteltiin, ettei saa varastaa ennen kuin on kutsuttu.. Hyvin Spes tsemppasi tässä, kerran vain etutassu valahti)

Lisäksi sivulle tuloja esim. kesken ruututreenin.. Hyvin jää kyttäys pois kun vaan tekaa paljon palkkauksia..

 Molempien koirien kanssa on kyllä niin super kiva treenata! Molemmat on niin kovin innokkaita ja päteviä. Ja kun treenit loppuu ei kumpikaan haluaisi treenaamista lopettaa.. =) ja kuten huomaamme, toko on kivaa... ;)2 kommenttia:

  1. Spesillä taitaa olla sama "ongelma" tokossa. On vaan niin sairaan kivaa, ku joku tulee luoksepäästävyydessä tervehtimään, ettei millään meinaa pylly pysyä maassa hännänheilutukselta :)

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa kovin tutulta.. =) Pylly vispaa kuin ankalla... :D

    VastaaPoista