tiistai 24. toukokuuta 2011

Eka työpäivä

Tänään oli Spesin ensimmäinen "normaali arkipäivä". Tosin kävin koiria ruokatunnilla ulos päästämässä ja moikkaamassa.

Vähensin tänään myös ruokinta kertoja neljästä kolmeen koska aamu ja iltaruoka menivät hyvällä ruokahalulla, mutta päiväsapuskaa tuppasi aina jäämään ja ei laskenut kovinkaan kovalla ruokahalulla. Nyt kuitenkin jo paremmalla ruokahalulla meni päiväruoka, ja onhan tämä parempi ratkaisu ajatellen koulutuspalkkailuakin jatkossa.

Iltaruoalla taas reenailtii katsekontaktia, Spes on päässyt jyvälle.. ;) Spes pääsi täään heti kun tulin töistä mun kanssa hallille leikkimään. Ensin hieman hajut kiinnostivat, mutta kun tajusi mulla olevan kaikki ihanat lempilelut mukana niin alkoi se likkikin sujua.. =)

Hugo pääsi tänään myös reenamaan mun sairastelutauon jälkeen.. Kiitos seurasta Maria ja Sari.. :)
Aloitettiin seuraamisella, niin että kaikki tekivät samanaikaisesti. Hyvää häiriöö ja koirut joutuivatkin skarppaamaan kovasti kun joka puolella tapahtui. :) Lisäksi samalla kentällä oli lasten liikuntakoulu sekä nuorten jalkapalloreenit. Ihan kivasti Hugo seurasi, vaikka pientä taukoa ollut reenaamisesta, eteen valuu mutta korjaa paikkaa kun otetaan paljomn temponvaihtelua sekä käännöksiä.

Merkki, joka osoittautui haasteelliseksi. Laitoin kolme merkkiä samalle linjalle, jä lähtikin hakemaan kauimmaista, vaikka lähimmälle oli tarkoitus päätyä. Seuraavalla kerralla onnistui jo paremmin. toisin päin otettaessa (jossa ei häiriömerkiiä takana sujui komeesti).

Ruutu, ensin muistuttelin paikasta. Paikka aluksi halusessa, mutta löysi sen kun keskittyi. Pitkältä matkaltakin sujui nyt hyvin, ilman kaarroksia.

Tunnari: => Maria toimi liikkurina, Ensimmäinen suoritus oli todella hätänen, nuuskuttelin ja tökki suullaan paria kapulaa, lopuksi toi kuitenkin oman. Palkka vain suullinen kehu ja uudestaan, nyt parempi. Tunnarikuuri taas kehiin!!

Ohjattu, hyvin merkillä, huutelin häiriöitä kesti ne hyvin ei ennakoinut kapuloille, Palkkailin namilla merkille kun oli rentona. Lopulta lähetin vasemmalle kun malttoi niin hyvin. Kapulalle meno oli Hugomaisen nopea mutta palautti  nätisti eikä rynninyt mun jalkaa päin.

Pentu pääsi lopuksi tutustumaan Juraan, Tujuun ja Sohviin. Sohvi osoittautuikin Spesin mielestä todella kivaksi pienen kokonsa vuoksi, mutta Tujun kanssa olisi voinut telmiä vaikka kuinka kauan.. :D Sistten käytiin vielä pienellä hihnakävelly Sarin, Juran Hugon ja Spesin kanssa. Kivasti kulkee jo hihnassakin. Muiden koirien läsnä ollessa ei oikeastaan huomaa enää koko hihnaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti