lauantai 21. toukokuuta 2011

kolinatölkki on ykkönen..

Heh.. Tänään kysyin jo naapureilta, vieläkö ollaan väleissä kun on tuo räminätölkki ihan Spesin lempileluja. mikään ei tietty voita itsevalittua kovastivinkuvaa karhua ja "mankelieläin! kettukin on tosi kiva.. =) Oikeastaan aika kaikki ruokainen lelujen suhteen..

Tänään harjoiteltiin myös kynsien leikkuuta, tosin nukkueltaan ja se sujui kun vettä vaan, taisi olla taju todella pois.. :D Illalla ekan kerran Hugo ilmaisi että nyt etäisyyttä, mikä on hyvä.. Olen sitä jo odottanutki koska mitta tulee täyteen kun toinen roikkuu karvoissa.. :D Spes ei ensin meinannut ymmärtää ettei ollut toivottu ihan niin lähietäisyydelle. Mutta kun Hugo toistamiseen mainitseminen samasta asiasta auttoi.. ;)

Lopuksi vielä voidaan todeta että ruoka maittaa, hyvä! Olenkin antanut nappuloita pelkästään turvotettuna veteen, ei siis mitään ekstroja. Maustamatonta broitsua paistoin uunissa ja pakasti pieneksi pilkottuna pusseihin jotta on sitten makupaloja valmiina. Tässä tuppukylässä kun ei kaupista löytynyt kieltä mistään.. :/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti