sunnuntai 29. toukokuuta 2011

..Monen värisiä merkkejä..

Kimppareenit kaalisaaressa, pienessä sateessa. Reeniseurana Virpi ja Flora sekä Sari ja Jura.

Spes pääsi mun kanssa ensin yksin kiertämään saaren remmissä ja ilman. Kivasti toimiii jo yksinkin hihnassa. Mulla oli myös lelut mukana ja välillä otettiin leikkituokioita. Eikä haitannut vaikka joelta puhalsi hiton kylmä tuuli ja rantaan kävi kova allokko. =) Reipas Spes <3

Aloiteltiin reenit paikkamakuulla ja istumisella. Ollaanhan me Sarin kanssa jo toivottukin näitä vesisade reenejä. Hyvin kaikki koirat pysyivät vaikka olikin märkä ja kurainen maa.. Istumisessa Hupu hieman lysähti taas takakenoon, ei pahasti. Makuulla pysyi hyvin eikä lonkkaakaan vaihtanut.

Seuraamista niin että kaikki tekivät saman aikaisesti, häiriköiden välillä kulkien lähellä, välillä kaukana. Otin jääviä väliiin satunnaisesti. Kivasti kaikenkaikkiaan seuraaminen. Ensimmäinen maahan käsky tuli Hugolle varmasti ihan puun takaa, koska istui sen...?! Jota ei todellakaan ole tapahtunut sitten ikinä.. ja taas tapahtu.. :D Näitä "yllätyksiä enemmän" täytyy alkaa ruveta reenaamaan.

Luoksetuloa otettiin kanssa porukalla, niin että tehtiin jokainen vieretellen samaan aikaan luoksetuloja. Eri suunnista, jotta koirat tulisivat "vastakkain" vastaan luoksetulossa. Ei ollut koirille ongelma tämä, eivät siis ottaneet häiriötä.

Ruutu tehtiin tänään uusilla punaisilla merkeillä. Laitettiin häiriöksi Sarin oransseja ämpäreitä ja Virpin keltaisia tötsiä. Niin kuin arvasin lähti Hupu hakemaan merkkiä oranssista tötsästä joka oli häiriönä oikealla n. 10 m päässä. Kävin näyttämässä mikä se oikea merkki olikaan ja heti paremmin. Ensimmäinen ruutu oli ihan fiasko. Ihan liikaa on siis jäänyt kiinnin oranssiin ruutumerkin väriin. Mutta lähti hyvin hakemaan ruutua kun tein muutaman toiston. Viiminen olikin ihan tädellinen ja jätin ruudun siihen.

Tunnari tänään hyvä. Hieman hätäinen lähtö kapuloille. Ajattelinkin että mahtaako mennä säheltämiseksi, mutta ei. Hyvin rauhoittui kapuloille ja toi oman. Pätevä Hupsu <3

Lopuski kaukoja, niin että jätän takapalkan. Ja hyvin teki siirtymät. muutama siirtymä ja vapautus palkalle. Täytyy muistaa olla tarkkana, heti kun on elettäkin tai vaaraa että kyttäy alkaisi niin toistoja ilman takapalkkaa..

Spes tuli reippaasti mukaan loppukävelylle, ei arasta Juraa eikä Floraa. Juran mielestä pentu on niin ihana... :) Aloitin tänän Spesille myös ehdollistamisen naksuun, katsotaan kuika onnistumme... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti