torstai 19. toukokuuta 2011

Spes saapui kotiin..

Niin se aika vaan vierähti ja pitkä odotus pallkittiin. Kotiin tultiin siinä n. puolen yön jälkeen. Häntä vispasi heti kun näki Hugon ja muutenkin uutta paikkaa tutkiessa.

Ensimmäinen yö "omassa mökissä" sujui mukavasti n. viisi minuuttia kuului pientä piippausta, mutta sen jälkeen tuli hiljaista ja uni otti voiton. Aamulla Henkka lähti töihin puoli kuuden aikaan ja Spes heräsi siihen. Kuume oli yöllä noussut 38.4'C:n. No urheasti silti pennun kanssa pihalle jonne tarpeiden teko onkin sujunut oikein hyvällä menestyksellä. No pihalla olon jälkeen touhuttiin hetki lelujen kanssa ja upeesti Spes leikki mun kanssa. =)

Ruokakin jo aamulla maisutui paremmin kuin illalla. :) Lähdettiin sitten hieman sosiaalistumista reenamaan paikalliseen M&M:ssä, Svealla ja Pankissa äitiä katsomassa (ja muutamaa muuta pankin tätiä). Spes oli kovin reipas, M&M:ssä hän valkkasi itselleen kaikista isoimman ja kovaäänisimmän pehmolelun jolla oli pakko leikkiä heti mun kanssa... =) Siinä se päivä meni touhutessa.

Mukavasti on tarpeetkin tehty ulos, muutama pisuvahinko on sattunut mutta sehän nyt kuuluu asiaan ja itseppähän olen ollut hidas... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti