tiistai 24. toukokuuta 2011

voihan murina... =)

Spes on todella ymmärtänyt, että enne kuin nenä on kiinni ei omasta mökistä ovi avaudu. Täänään kun tulin ruokatunnilla kotiin koiria katsomaan kuului kaksi haukahdusta kun eteisessä vielä olin. Sen jälkeen hiiren hiljaista ja komeasti malttoi hillitä piippailun! =) Kun tulin päivän päätteeksi kotiin ei edes haukahduksia kuulunut, mietinkin jo että mahtaako pentu olla edes elossa, mutta siellä se nökötti terävän näkköisenä ja odotti kärsivällisesti omaa vuoroaan. Odottamisesta tulikin mieleen että ulos päästettäessä hienosti odottaa jo omaa vuoroaan.. =)

Spes oli muutenkin tänään ihan super pätevä heti töistä kotiuduttuani heitin autot kyytiin ja lähdettiin hallille. Ensin vuorossa oli Spes, joka panosti tänäänkin reenin leikkimiseen. Tällä kertaa hallissa ei ollut esteitä. Spes tuli heti kun kutsuin mun luokse ja alkoi mun kanssa leikkimään. . =) Jippii... =) Leikittiin kolinapurkilla, hämähäkillä ja ihanalla karvaisella "täillä" joka piippasi. Spesiä ei haitannutkaan myöskään kohina joka aiheutui kaatosateesta.. Kaikki tietää mitä on olla peltikattoisessa hallissa kaatosateen iskiessä, kohina on kova.

Illalla pidettiin Spesin kanssa leikki hetki kotona. Ja ekan kerran Spes innostui oikein murisemaan ja kiskomaan niinkin modernia lelua kuin punottu köysi (jonka tänään sai mun kaverin lapselta joka oli se Spesille tehnyt). Se oli super kiva! =) Spes harjoitteli myös syömistä tänään vieraassa paikassa, siis autossa häkissä oman reeninsä päätteeksi, ja sinnehän se upposi oikein hyvällä ruokahalulla!

Hugon kanssa tänään tokoiltiin hallissa. Aloitin tunnarilla, eilisen sähläämisen jälkeen taas paljon kapuloita maassa. Komeeta työskentelyä eileen verrattuna, hieman vieläkin hätiköi ja saisi olla malttia enemmän, mutta jo paremmalla mallilla. Joten kuuria vaan..

Seuraaminen oli super hyvää, tein itseasiassa aika pitkää pätkää ilman palkatta, mutta matkaan sisältyi paljon käännöksiä, stoppeja ja tempon muutoksia! Piti hyvin paikan ja käännökset oli tiivitä. tsemppasi todella! =) Seuraamisen yhteydessä myös jääviä satunnaisessa järjestyksessä, ei moitittavaa. Tosi nopeita siirtymiä.

Lopuksi otin vielä "ruudun loppuosaa" tosin ilman ruutua, jätin Hupun vaan satunnaisiin paikkoihin makuulle ja kuljin hallia ristiin rastiin välillä kutsuen sen sivulle. Upeita tiiviitä sivulle hakuja.

Jätinkin reenin sitten tähän koska Hupu oli ihan super taitava! Jäi nyt kyllä oikein positiivinen ja iloinen mieli kummankin karvakorvan tämän päiväisitä esityksistä. Hyvä mun pojjaat!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti