lauantai 14. toukokuuta 2011

Reeniä, Reeniä..

Otettiin Suskin, Laakin, Sissin ja Hupun kanssa reenit ennen huomista koetta, jotaka menikin ihan mukavasti.. :)

Hupu aloitti seuraamisella, havaittavissa oli taas pientä edistämistä. Skarppasi kyllä hyvin kun muutaman kerran muistutti nopeilla käännöksillä ja stopeilla missä se paikan piti olla. Lopussa jo erittäin kivassa paikassa!

Paikalla istuminen, ok! Ryhdistä oli hieman lysähtänyt takapainoiseksi, mutta todella vähän!

Ruutu oli tänään Hupun pravutim, toivottavasti huomennakin... ;) Jopa ihan merkiltä lähetettynä stopit ruutuun täydellisiä! <3

Merkki erillisenä ruudusta, ihan hyvin hakeutui merkille. Kerran valui niin että oli etupää törpön ohi, mutta oikean paikan muistutuksella seuraavat sujuivat tarkasti. Kävin myös palkkailemassa namilla, jotta maltti löytyi taas rentona merkillä seisomiseen, eikä kyynerpäät maassa ruutuun kyttäilyyn.. Ja se kyllä toimii Hugolla. Jo muutamasta kerrasta muisti, että kunnolla pitää seistä.

Tunnarissa ensimmäiseen keräsi kierroksia enemmän kuin eilen. Kapuloita oli nyt 6kpl. Ekassa nosti ensimmäinen kapulan jonka suuhunsa sai kunnes muisti että pitikin työskennellä jonka jälkeen oma löytyi hyvin. => Suullinen palkka, uusiksi meni. Toinen kerta ehdottomasti parempi työskenteli heti ja oma löytyi.

Ohjattunoutossa malttoi hyvin merkillä kuunnella mun käskyä kumpi otetaan, ei lähtenyt itse arvailemaan niin kuin joskus on ollut tapana. Molemmat suunnat onnistui hyvin ja reippaasti ;)

Kiitos Suski reeniseurasta!! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti