sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Ellun opissa, ikää 7 viikkoa 3 päivää..

Ellulla oli töitä täällä meidän suunnalla ja niinpä ennen Ellun töiden alkua Spes pääsi esittäytymään Ellulle. :) Ja hetihän se meidät töihin laittoi. Oltiin myös hallilla ensimmäistä kertaa, on tämä tauti vähän rajoittanut toimintaa. Hallilla oli ihan valtavasti hajuja, Spes olisi kovasti halunnut nuuskutella mutta intoutui sitten leikkimäänkin. Putkeenkin pentu pääsi ja "hyppyä" rima maassa ollen suorittamaan.

Elinan mielestä tärkeää on vahvistaa leikkimistä ja  nyt viedä Spesiä vieraisiin paikkoihin leikkimään, eri kentille, halleille ja mitä ikinä keksinkin..  Kun kotona leikki sujuu, (ulkona ja sisällä) tehdään siitä kivaa uusissa paikoissakin.. Tunnollisia oppilaita kun olemma, iltapäivällä kävimme touhuamassa anopin nurmikolla. Siellä kun ei oltukaan vielä käyty. Hyvin leikki siellä. Ainoastaan voikukat välillä tuntui häiritsevän hämääkin metsästystä, mutta onneksi hämähäkki vei kuitenkin voiton.. :D
Hupun kanssa myös Anopin nurtsia käytimme hyväksi, siellä kun on tilaa niin otimme muutaman seuraamis pätkän ja kaukokäskyn. Oikein pätevää seuraamista! =)

Hugo ja Spes olivat tänään myös "metsälenkillä" yhdessä... :D 15min taas Spes taapersi ja sitten näytti meno väsyneeltä, joten Henkan sylissä loppumatka tulikin joutusasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti