lauantai 28. toukokuuta 2011

Perjantai ja ProCanis

Aloitettiin ohjatulla, tehtiin häiriöreeniä. Ottaa painetta merkille lähetettäessä Marjan kiljuessa "putkeen", "kepi", "kiipee-kiipee", "ruutu", nuo aksa käskytykset ei nyt niin huolestuttava ole ettei niitä kestä, mutta kun Marja sanoi maahan piti hyvin kontaktin minuun, kun käsky tuli oikein käskevästi meni Hupsukka maahan. Samaa käskytystä merkillä, sen mielestäni kesti paremmin kuin perusasennossa merille lähetyksessä. Tänään ei päästetty kapuloille, näitä pitää reenata SM:iä ajatellen, siellä kun kehät ovat vierekkäin ja montaa liiketä tehdään samanaikaisesti.

Kaukokäskyt, valuu eteen varsinkin maasta -sesomisessa. Maria kysyihin mitä olen muutanut reenissä kun on alkanut vallumaan. Kerroin että taka palkka jota koomasi on jätetty pois. teinkin ratkaisun että kokeillaan takapalkalla. Ja heti oli vaihdot ihan ykklsiä. päätinkin että teen satunnaisia kaukoja nyt takapalkan kanssa, ennen SM-kisoja, se kun toimii.. Ei ole aikaa työstää nyt koko vaihtoa uudestaan kun tosiaan aika käy vähiin ennen kuin loppuu... ;)

Speskin pääsi halliin, hetken ihmeteltyään mikä paikka tämä on ja tiirailtua aksaesteitä intoutui se mukavasti leikkimäänkin! Tähän olen supertyytyväinen, olihan se ekaa kertaa hallissa. Muutenkin Spes on kyllä mainio, se kyllä rakastaa kaikkia! Suskin syliin meni heti, nuoli koko naaman samoin kuin Virpiä tervehti heti iloisesti. Lopuksi oltiin vielä Hupu, Flora ja Spes kävelyllä reenien jälkeen ja sekin sujuin hyvin.. Ensiviikolla Spesillä alkaakin ProCaniksella pentutokoilu.. Eli ekaluokka alkaa.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti