sunnuntai 15. toukokuuta 2011

..varsinaiset kauhukisat..

No ei ollut tänään meidän paras päivämme.. ;) Mutta eihän sitä aina voi onnistua, joten reeniä lisää..

Paikalla olot:
istuminen 9½, hieman kysähit takapainoiseen asentoon
makuu 10, ei ongelmaa

Ruutu: 0
No siitä se nollaputki alkoi.. Merkille meno hyvä, mutta ei löytänyt ruutua. Ruutu oli pienillä punaisilla törpöillä merkattu jotka hukkuivat aika hyvin kenttälle.
- Siispä nyt paljon erilaisia törppöjä reeneihin.

Idari: 7
Hyvin seurasi ja hyvin reagoi käskyihin ja jäi paikalle terävästi. Yksi pikku mutta josta pidteet tuli ropinalla alas oli se että minä tallustin ihan pokalla toisen sivun jälkeen väärään suuntaan... Uskomatonta, mutta TOTTA!! Näinkin voi siis käydä. Olisi siinä itsellä naurussa pidättelemistä kun tajusin mitä hittoa oikein teen, mutta koira seurasi uskollisesti ja kuunteli käskyjä... :D

Metalli: 7
Tarttuu tarmokkaasti kapulaan, saisi käsitellä rauhallisemmin sitä suuhun ottaessa. Sekä ennakoi kapulan irroittamisen jälkeen ennen kuin liikkuri oli sanonut kiitos.

Seuraaminen: 8
Alussa edisti, muuten olen tyytyväinen päivän seuramiseen. (taisikin olla ainut liike johon olin tyytyväinen)

Luoksetulo: 7
Stoppi hyvä, reagoi kivasti käsimerkkiin. Maahan meno saisi olla tervämpi. Oma käsky huomattavasti terävämmäksi.

Ohjattu: 0
Merkki hyvä, kunnes possuili ja lähti rynnimään itse kapuloille asenteella "joo, mä tiedän mitä tässä pitää tehdä, meen jo" Onneksi sain suuni auki ja kutsuin sen äkkiä pois joten ei kerennyt kapulalle joka olisi toiminut oikein makoisana palkkana liikkeessä. Jätimme siis ohjatun siihen.
=> paljon häiriö käskyttelylä ja reenejä liikkurin kanssa, jotta kovassakin vireessä korvat pysyisi auki.

Kake: 0
Reagoi mielestäni hyvin, ja vaihdot oli teräviä, ei koomannut.
=> liikkui eteen varsinkin seisomisessa ja tuomarin linja oli 0 pistettä. No okei, mielestäni ei nyt ihan nollan arvoisesti niitä suorittanut, olemme tehneet kamalampiakin vaihtoja, mutta eipä ne pisteet meitä olisi pelastanut tämän päivän suoritus kun oli kehno.

Tunnari: 0
Lähti työskentelään kapuloille, ei ollut varma mikä on oma. Lähti tutkimaan "ympäristöä" työskenteli hyvin palasi kapuloille löysi oman toi mulle.
=> nollasi, koska ei saisi irtaantua kapuloisa. Kuitenkin plussaa että ooma löytyi ja nenu oli töissä tässä liikkeessä koko ajan!

Tänään ei kyllä toiminut mikään, eilen oli ihan liian hyvät kenraalit! Ja päätin etten mene enää ikinä Ikaalisiin kisamaan, siellä olemme aina tehneet elämämme surkeimmat suoritukset, joten se kenttä piinaa meitä.. :D No reilun viikon päästä kangasalalla uudelleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti