tiistai 17. toukokuuta 2011

Ja reeniä....

Henna, Peto ja Hukka tuli meidän kanssa tokottamaan.

Aloitettiin Hugon kanssa "kisanomaisesti" ruudulla, siis palasimme siihen mistä kaikki sai alkunsa.. Merkki hyvä, tästä ruutuun lähetys ja lähti hakemaan samanlailla salamakävelyn merkkejä vierestä kuin ikaalisissakin (tarkoituksella laitoin samat häiriöt koska ne oli pahat). Uudelleen.. Nyt ruutuun, mutta kiersi sisään ruudun oikeasta reunasta muutamia kertoja.. Toisesta suunnasta lähetettäessä ei kaartanut, vaan teki täydellisiä ruutuja.. Ja taas omatunto soimasi, olenko todella reenannut ruutua enemmän toiseen suuntaan kuin toiseen.. Vaikka kuinka olen koittanut skrpata... No muutama lähetys hieman lähempää ja alkoi luonaamaan myös vaikeampaan suuntaan ja "kaaret" jäi pois. Ruudun paikan hakee kivasti. Siihen saa olla tyytyväinen..

Sitten otettiin jääviä, niissä ei ongelmaa.. Seuratessa hieman edisti, mutta kun asiasta huomautti skarppasi todella ja paikka alkoi löytymään. Itsekin koitin skarpata ja kävellä oikeaan suuntaan edes.. ;)

Tunnari tässä vaiheessa ruutumerkit alkoivat lennellä ja kadota mun reenikassista. Siellä n. pari vuotias lapsi niitä heitteli sinne tänne ja äiti vain katseli vierestä.. Törkeetä, vaikka kuinka on lapsi, luulisi olla ihan tervettä opettaa että toisen kassiin ei tarvi mennä. No enne kun olin lähettämässä Hupua omalle kapulalle olin siis elin Hennaan ja kapuloihin ja ONNEKSI kääntyneenä siihen kakaraan.. Sieltä se viipotti kirkuen kädet ojossa kohti Hugoa. Mä odotin hetken sanooko tämä äiti lapselleen mitään, mutta ei sanonut!! Minä sitten avasin suuni ihan pöyristyneennä, sanoin aika tomerasti joka oli mm. lapsen äidille tarkoitettu " koiran lähelle ei noin liikuta ja nuyt siihen ei kosketa koska  koira on töissä!" Poika pysähtyi ja oli sen näkönen että poru pääsee. Siinä vaiheessa äiti avasi suunsa ja lässytti lapselle et äläs nyt haukkua mene katsomaan jne... Mä olin oikeesti ihan kauhuissani, josko Hugon tilalla olisikin ollut joku arvaamaton koira!! Siis ei hyvää päivää, lapsen turvallisuus kuitenkin kyseessä!!.. ... No sitten käännyin koko hässäkän jälkeen lähetin Hugon omalle ja toi oman hyvin, ei ongelmaa.

Sitten ohjattu... Pyysin Hennaa häiriköinmään oikein urakalla kun koira on merkillä, koska tässä kohtaa se possuili Ikaalisissa.. :D Hyvin malttoi lopulta kuunnella, vaikka alussa oli ihan selvästi vaikeaa. palkkailin namilla kävelin itse väliä ja kun sain sen "rentoutumaan" palkka lelulla. Vaikeutin harjoitusta myös niin että huutelin vaan eri sanoja, paitsi nouto käskyä. Hyvin malttoi kuunnella ja tästä taas palkka. Tänään en päästänyt kapuloille lainkaan, sen verran ne vetävät puoleensa... ;)

Kaukoja otettiin läheltä nyt alkanu ponkasemaan maasta seisomaan noustessa ylös, muistuttelin mieleen mitenkä sen vaihdon piti tapahtua ja kyllä se sieltä löytyi pikku hiljaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti