keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Häiriöreeniä

Virpi ja Flora tulivat tänään kanssamme reenaamaan Kaalisaaren nurtsille. Käynnissä toisessa päässä kenttää oli lasten jalkapallopeli, joten kysyimmekin valmentaja olemmeko haitaksi jos reenaamme toisessa päässä. Ja se sopi heille. Näin saimme siinä sivuss kunnon ulkopuolista häiriöö, juoksevia ja kiljuvia lapsia ja palloja. No eihän koirat niistä piitanneet, mutta tulipahan kokeiltua.. :)

Aloitettiin seuraamisella, edistää taas.. Paikkaa muistitellessa parani. Juoksuseuraaminen on todella paljon parantunut ja siitä olen ylpeä.

Jatkoin ruudulla ja jälleen laitoin haastetta peliin viljelemällä törppöjä aika lähelle ruutulinjaa. Otin  myös ensimmäiseksi vaikeamman suunnan. Merkki ok, hieman vaipuu merkillä taas "koomatilaan" siis kyynerpäät maassa ja aivot jo ruudussa tai ainakin matkalla sinne, joten tässä taa paljon palkkailua namilla. Myös häiriö huutoja, korvat on pysyttävä auki. Lähetin merkille ja Hugo lähti taas hakemaan niin kuin kisoissa, mutta lamppusyttyi ja lähtikin itse korjaamaan takaisin ruutulinjalle! JES! ja täydellinen ruutu!! =) Muut toistot oli hyviä, lähdin vaihtelemaan myös kähetys suuntaa, mutta ei vaikuttanut ruudun tekemiseen.

Tunnari, Virpi toimi liikkurina ja tein Virpin kapuloilla. laitettiin kisamäärä kapuloita ja ne riviin vierekkäin. Tämä on nyt vaikuttanut olevan Hupulle haastavin. Mutta tällä kertaa ongelmaa ei ollut vaan oma löytyi varmasti, tosin hieman kiiree oli työskennellä kapuloilla, mutta työskenteli kuitenkin. :)

Ohjattu.. Tässä taas harjoiteltiin merkillä kuuntelua. Virpi käsytti ja mä huutelin mitä sattui. Ensimmäiseen hämyyn meinasi mennä kun huusin "mehu" :D Käänsi rintamasuunnan kapuloille, mutta ilmeestä näki "oho, ei se ollutkaan käsky" joten palasi itse merkille. Muihin hämyihin ei mennyt. Palkkailin aina merkillä kun oli rento. Vasta viimeisestä päästin kapuloille, ja tähän en edes ottanut merkille lähetystä vaan vein merkille. Muutama häiriö ja kun pysyi kokoajan hyvässä ryhdissä annoin luvan hakea vas. kapulan. Ja Hugo toikin sen oikein siististi, vaikkakin vauhdilla.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti