torstai 26. toukokuuta 2011

..Hupusukka reenaa, Spes metsätepastelua ja leikkiä..

Mentiin Hupun kanssa Kaalisaareen reenaamaan. Otin Ruudun teki todella hyvin. Merkkiä tein samanlailla kuin viimeksi. (ripottelin häiriömerkkejä samalle linjalle) Hyvin haki tällä kertaa eikä sekoittanut häiriömerkkejä.

Seuraamista otin. Hieman levottomampaa kuin hallissa, mutta hyvin pitää paikan ulkonakin. Otin myös jääviä sekaan, niissä ei ongelmaa kunhan vaan ohjaajan pää pysyisi kasassa ja muistaisi mihin on menossa.. :D

Tunnari myös tänään hyvä! Paljon kapuloita rivissä rinnakkain, rauhallisesti työskenteli.

Spes pääsi Hupun kanssa remmi -ja metsälenkille käveltiin remmissä pihasta metsään (pihasta n. 200m), remmissä kävely alkaa sujua, varsinkin kun Hugo on veturina, mutta yksinkin jo valoa tunnelinpäässä. Ostin tosiaan Spesille tänään nahkahihnan (pentuhihna kun leijaili tuulen mukana, sen verran kevyt kapistus oli..) :D

Metsässä koitti kovin pysyä Hugon perässä, joten varmasti isompana siitä tulee yhtä kova juoksemaan kun Hupu. Vielä jäi tuo Hugon kintereillä pysyminen haaveeksi ja Spes valitsikin mun edellä rauhallisen tepsuttelun.

Kun Hupu oli reenannut, pääsi Spes kentälle leikkimään. Kivasti leikki sielläkin ja tulee kutsuttaessa luokse, pätevä pentu. Alkaa tietää myös oman nimensä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti